Καλησπέρα παιδιά!! Έχω το Xiaomi Redmi Note 3. Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Γιατί όταν κατεβάζω μία καινούργια έκδοση δεν μπορώ να την περάσω μέσα από την εφαρμογή του κινητού (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ) και πρέπει να μπαίνω στην διαδικασία twrp (power button με το volume button)? Έχω κάνει κάποιο λάθος? Το κινητό έχει την 7.2.5 και θέλω να περάσω την 7.3.2 και δεν την κάνει μέσα από την αναβάθμιση. Το κινητό το έχω ξεκλειδώσει και από την Xiaomi.
Αναβαθμίσεις
-
-
Μόνο μέσω TWRP μπορείς να περάσεις την αναβάθμιση. Δεν κάνεις κάτι λάθος μόνο έτσι μπορείς να την περάσεις. Δεν είναι τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Μόνο μέσω TWRP μπορείς να περάσεις την αναβάθμιση. Δεν κάνεις κάτι λάθος μόνο έτσι μπορείς να την περάσεις. Δεν είναι τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου
Υπάρχει κάποιο θέμα με την συσκευή η γενικώς σε όλα τα PRO συμβαίνει αυτό? Ρωτάω γιατί ένας φίλος που έχει το Redmi Note 3 (Όχι το Pro) κάνει αναβαθμίσεις μέσα από την εφαρμογή κανονικά. -
-
-
Ο/H giannislousiopoulos έγραψε:
Δες εδώ: RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@giannislousiopoulos
Κατεβάζεις την ρομ στον υπολογιστή
Την αντιγράφεις στο κινητό ή στην SD cart
Ανοίγεις την αναβάθμιση
Πας πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες "..."
Πας στο "Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης"
Βρίσκεις την ρομ στο σημείο που την έχεις
πατάς "ΟΚ" για να κάνεις αναβάθμιση
Η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα και όχι αυτόματα -
@giannislousiopoulos μπορείς λίγο να μας πεις ακριβώς την διαδικασία που ακολουθείς? Αφού κατεβάσεις δηλαδή την ρομ (αρχείο .zip) τί κάνεις από κει και πέρα?
Σου γράφω τα βήματα να δοκιμάσεις και να δεις αν θα δουλέψει:
1) Κατεβάζουμε την ρομ
2) Την μετονομάζουμε σε Update.zip
3) Περνάμε το .zip στον φάκελο μέσα στην internal storage του κινητού "downloaded_rom" (Αν δεν έχει δημιούργησέ τον)
4) Ακολουθείς την παρακάτω εικόνα και λογικά θα στο περάσει:
-
Και τι κερδίζεις να το κάνεις έτσι ; Πέρνα την από TWRP να τελειώνεις. Δεν είναι δύσκολο.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0