Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αίτηση αλλά κολλάω στο σημείο που λέει "
We have sent a message with verification code to your cell phone number+30693xxxxxxxx
Please input the code you received" αλλά δεν λαμβάνω ποτέ μήνυμα όσες φορές κι' αν προσπάθησα και δεν μπορώ να συνεχίσω με την αίτηση. -
ο κωδικός θα ερθει σε μερικές μέρες δεν έρχεται αμέσως όπως όταν κανείς mi acound τα παιδιά έλεγαν σε 7 μέρες εμένα έκανε 2
-
Ο/H Trickle έγραψε:
ο κωδικός θα ερθει σε μερικές μέρες δεν έρχεται αμέσως όπως όταν κανείς mi acound τα παιδιά έλεγαν σε 7 μέρες εμένα έκανε 2
Στο οδηγό γράφει πως έρχεται άμεσα:
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα δείγμα από το SMS που θα λάβουμε άμεσα μετά την αποδοχή του “Accepting the Agreement” στο προηγούμενο βήμα και πατώντας το "apply immediately":
-
@panospc δοκίμασε να πάρεις έγκριση ξεκλειδώματος σε sim άλλης εταιρείας εκτός wind, οι πιο πολλοί έχουν προβλήματα με wind, στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Και στο στάδιο που είσαι χωρίς verification code δεν μπορεί να προχωρήσει η αίτηση, εάν είχες προχωρήσει στην αίτηση, θα δοκίμαζες κάθε 5 ημέρες να ξεκλειδώσεις και ακόμα εάν δεν σου είχε έρθει sms. Κάποια στιγμή θα σου δινόταν έγκριση.
Proud member of xiaomi miui gr -
Kαλημέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος REDMI 3 PRO τον τελευταίο μήνα και προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να ξεκλειδώσω τον Bootloader. Εχω πάρει έγκριση από την ετερεία με το sms.
Το πρόβλημα μου εμφανίζεται στο ότι η διαδικασία ξεκλειδώματος σταματάει στο 50%. Κατέβασα το Hotspot Shield αλλά καμία διαφορά. Το ότι έκανα την αίτηση από άλλο υπολογιστή από αυτόν που τρέχω τη διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader επηρεάζει τη διαδικασία? Επίσης το sms (έγκριση) που έλαβα από την ετερεία, είχα δηλώσει να έρθει σε άλλη συσκευή από αυτήν που προσπαθώ να ξεκλειδώσω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
@Trelos πρέπει να μας γράψεις ακριβώς (ή screenshot καλυτερα) του μυνηματος που σου βγαζει το unlock tool. Τίποτα απο αυτά που γράφεις δεν αποτελεί προβλημα στο ξεκλείδωμα...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
@panospc δοκίμασε να πάρεις έγκριση ξεκλειδώματος σε sim άλλης εταιρείας εκτός wind, οι πιο πολλοί έχουν προβλήματα με wind, στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Και στο στάδιο που είσαι χωρίς verification code δεν μπορεί να προχωρήσει η αίτηση, εάν είχες προχωρήσει στην αίτηση, θα δοκίμαζες κάθε 5 ημέρες να ξεκλειδώσεις και ακόμα εάν δεν σου είχε έρθει sms. Κάποια στιγμή θα σου δινόταν έγκριση.
-
Καλημέρα,
Όταν πάω να κάνω αίτηση για ξεκλέιδωμα του bootloader δεν μου στέλνει μήνυμα για να κάνω την αίτηση..
Κολλάει στη σελίδα
Apply for unlocking permissions
We have sent a message with verification code to your cell phone number+306930ΧΧΧΧΧ
Please input the code you received
Έχω wind..Παίζει αυτό ρόλο..Τι πρέπει να κάνω; -
Πολύ πιθανό να φταίει αυτό. Θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις άλλο κινητό άλλης εταιρίας για να ολοκληρώσεις την αίτηση!
-
Καλημέρα σας, μάλλον έκανα βλακεία, έκανα τώρα την αίτηση (για λογαριασμό φίλου, που έχω μπλέξει...) αλλά το κινητό δεν το έχουμε παραγγείλει ακόμα, μέσα στην εβδομάδα θα το κάνουμε, για πόσο καιρό θα ισχύει ο κωδικός ξεκλειδώματος όταν με το καλό μου τον στείλουν???
-
Ο/H bill987 έγραψε:
Καλημέρα σας, μάλλον έκανα βλακεία, έκανα τώρα την αίτηση (για λογαριασμό φίλου, που έχω μπλέξει...) αλλά το κινητό δεν το έχουμε παραγγείλει ακόμα, μέσα στην εβδομάδα θα το κάνουμε, για πόσο καιρό θα ισχύει ο κωδικός ξεκλειδώματος όταν με το καλό μου τον στείλουν???
Με περιορισμό 1 διαφορετική συσκευή unlock ανά μήνα..αλλά και αυτό μάλλον δεν ισχύει πλέον...το ψάχνουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα