Μάλλον το ξέσκισα το mi5 γιατί εκανα unlock τον bootloader χωρίς να δω ότι θέλει developer rom. Είδα δοκιμάσει να την βάλω και δεν τα κατάφερα.
Η έκδοση που έτρεχε ήταν η αγγλική κινέζικη Μι8
Μπήκα μέσα στο security δεν είχε πουθενά την επιλογή για ροοτ.
Από fastboot είδα ότι ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος και έτσι πέρασα twrp και φλάσαρα την αυτή τη rom.
Πέρασε αλλά πλέον δεν μπορώ ούτε wipe να κάνω και το κινητό παραπαίει.
Τι να κάνω για να το στρώσω υπάρχει κανένας τρόπος να προτείνετε?
Το κινητό δεν φαίνεται root πάντως. Δεν ξέρω τι έχει γίνει.
Could n't verify device.
No need to unlock this devic
Το κινητό σου είναι ξεκλείδωτο... Καλά έκανες και το ξεκλείδωσες με stable..Το πρόβλημα σου δεν κατάλαβα..
Δεν έχεις twrp?
Το πρόβλημα μου είναι το εξής.
Φλάσαρα ξανά με το miflash την global developer οπότε πάλι το κινητό φοράει original recovery. Τον bootloader τον έχω ξεκλειδώσει αλλά πουθενά μέσα στο κινητό στο security στα permission δεν μπορώ να βρω να το μενού του root.
Με Global Rom δεν έχεις Native Root ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Root. Πέρνα το Twrp την GTV και θα είσαι εντάξει.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δοκίμασα και πέρασε από πάνω από την άλλη αλλά δεν γίνεται να κάνω wipe με τίποτα. Πρώτα εγκατέστησα μέσω fastboot το TWRP και μετά την τελευταία GTV. Μετά δεν κάνει wipe με τίποτα. Παίρνω συνέχεια σφάλμα στο TWRP. Επομένως έκανα επαναφορά με το miflash και πέρασα την global developer.
@George Kafetzopoulos
Να τα πάρουμε από την αρχή είχες china rom stable και ξεκλείδωσες με official μέθοδο. Και εγώ china rom stable είχα και ξεκλείδωσα. Τώρα είσαι με Global beta developer rom, ξεκλείδωτο bootloader και με το καινούργιο mirecovery που είναι Γ.Τ.Π χρήση μέσα από MiPC Suite.
Θέλεις να περάσεις το Recovery TWRP ξανά εδώ ο οδηγός: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. πέρνα το με τον τρίτο τρόπο
μετά κάνε επανεκκίνηση σε Recovery ακολούθησε δεύτερο τρόπο με το image για αποφυγή να σε πάει στο Κινέζικό TWRP.
Εφόσον περάσεις το TWRP οι επιλογές σου είναι πολλές για το ποια rom θα περάσεις. Γνωρίζεις ότι για μετάβαση από Global προς GTV έχει root θα κάνεις wipe cache, dalvik, data.