Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Ναι ναι.... τα μάθες τα κατορθώματα του εεεεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά χωρίς πλάκα έχω βαρεθεί να κοιταω κάθε τρείς και λίγο εάν μου έχει έρθει μύνημα για να μπορέσω να ξεκλειδώσω ένα τηλέφωνο, το οποίο πρέπει να στείλω αύριο στον παραλήπτη του. Παίζει μήπως, μήπως λέω κανένα unlock permission free; χωρίς παρεξήγηση...
Αν μπορεί κάποιος σε pm...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακύρωση, μου ήρθε χθες το βράδυ 03:00 το πολυπόθητο sms και τώρα μόλις το ξεκλείδωσα. Ευχαριστώ...καλή συνέχεια... -
OffTopicΘα παρακαλούσαμε να μην αναφέρεστε σε άτομα-χρήστες τα οποία δεν μπορούν να απαντήσουν σε κείμενα που γράφονται για εκείνους
-
Αυτό, είναι η μέγιστη τιμωρία του!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπορεί να έχει απαντηθεί οπότε ζητάω συγνώμη αν έχει γίνει.
Ξεκλείδωσα ήδη το κινητό μου με το λογαριασμό μου. Λένε ένα κινητό ανα 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι χωρίς να χρειαστεί να στείλω πάλι μήνυμα, με την πάροδο 30 ημερών συνδέω άλλο τηλέφωνο με τον λογαριασμό μου και το ξεκλειδώνω;; -
ακριβώς...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δε μπορώ να καταλάβω από που και πως κρίνουν αν θα αποδεχτούν ή απορρίψουν μια αίτηση εκεί στην Xiaomi..
Η πρώτη αίτηση έγινε αποδεκτή μέσα σε 2 ώρες(μετά βέβαια έφαγα άκυρο), αλλά η δεύτερη μπαίνει στο 4ο 24ωρο.. -
Μήπως για κάποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά ή αίτηση ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό μου γράφει στην σελίδα του unlock, οπότε φαντάζομαι πως έγινε σωστά...
Submitted. Please wait for the review
After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum.
Go to Forum>>
Μόλις ενεργοποίησα και το Mi cloud, μου έστειλε verif code για να το ενεργοποιήσω, έφτιαξα και το find device, οπότε είναι όλα έτοιμα... ελπίζω να έχει σταλθεί μέχρι αύριο... Έχω το κινητό απ την Τετάρτη και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω... -
Ο/H KenJiNx έγραψε:
Αυτό μου γράφει στην σελίδα του unlock, οπότε φαντάζομαι πως έγινε σωστά...
Submitted. Please wait for the review
After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum.
Go to Forum>>
Μόλις ενεργοποίησα και το Mi cloud, μου έστειλε verif code για να το ενεργοποιήσω, έφτιαξα και το find device, οπότε είναι όλα έτοιμα... ελπίζω να έχει σταλθεί μέχρι αύριο... Έχω το κινητό απ την Τετάρτη και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω...
Γιατί δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ;
Ή αίτηση σου ναι είναι ολοκληρωμένη μία χαρά !
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά εδώ
Ε θέλω να βάλω την sim μου, να περάσω τις επαφές μου μέσω google account, χρειάζομαι το play store για να κατεβάσω τις εφαρμογές μου
Γίνονται όλα αυτά με την τωρινή rom??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα