Διαφήμιση

Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • 1) έχεις έναν λογαριασμό mi account?
    δοκίμασε να συνδεθείς μια βάζοντας το email και μια βάζοντας το κινητό σου (+3069....).
    σου δίνει το ίδιο ID???

2) δοκίμασε διαφορετική έκδοση miflash, πιο καινούρια ή πιο παλιά.
    π.χ. Message - Xiaomi MIUI Official Forum (πρέπει να συνδεθείς στον mi accoun σου για να το κατεβάσεις, MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en)
    επανεκκίνηση το pc μετά την εγκατάσταση.

3) έχεις περασμένη την official china developer rom?

4) έχεις τον ίδιο mi account και στο κινητό και στο pc?
    πρέπει να έχει κάνει πλήρη συγχρονισμό ο mi account στο κινητο.

5) έχεις κάνει 100% verified τον mi account σου από τον περιηγητή του υπολογιστή σου?

6) δοκίμασε να κάνεις find τη συσκευή σου μέσα από τον mi account στον υπολογιστή, την εντοπίζει τη συσκευή σου εκεί που περίπου βρίσκεται?
    Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Άδεια για ξεκλείδωμα έχεις...??
    Μου είχε έρθει μήνυμα ότι έγινε δεκτή η αίτηση μου, αλλά τώρα που μπαίνω στο site unlock μου γράφει your application has been rejected..
  • η "πόρτα" πάει σύννεφο!!!

• Διαφήμιση
  • Μόνο ο λόγος που γράφουμε γιατί θέλουμε ξεκλείδωμα μπορεί να δώσει αιτία απόρριψης. Ξανακάνεις αίτηση και αλλάζεις λόγο γιατί θέλεις να ξεκλειδώσεις bootloader.

XTRV the Greek miui definition
  • Όχι ρε Μάκη..όχι ρε Μάκη....δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό που γράφεις!! :pillepalle:

Εγώ στον λόγο έγραψα: "γιατί δεν μπορώ τα δεσμά! θέλω να ελίσσομαι ελεύθερα!!!" :lol: :lol: :lol:

• Παιδιά στην αιτιολόγηση είχα γράψει ακριβώς αυτό που αναφέρετε στον οδηγό. "“I understand the risk of unlock bootloader.It is required for me to flash custom recovery for my native language. Thank you.”)"

Αλλά μου φαίνεται παράξενο που μου ήρθε μήνυμα αποδοχής 3-4 ώρες μετά την αίτηση, και προχθές που πήγα να το κάνω unlock να μου λέει your application has been rejected..
    Τέλος πάντων περιμένουμε αποτελέσματα της καινούργιας αίτησης..

Αν την απορίψουν πάλι, θα γεμίσω το κουτί του κινητού TNT και θα το στείλω κατευθείαν στα γραφεία της xiaomi :P
  • Καλημέρα σε όλους, κάτι έχει αλλάξει στην όλη διαδικασία και μας ταλαιπωρούν. Τέσσερις λογαριασμούς έχω κάνει και μόνο στον ένα μπορώ να ξεκλειδώσω. Στους άλλους τρεις το κλασικό μύνημα " your device isnt supported by mi unlock" Έχω κάνει τα πάντα, τίποτα, το ίδιο μύνημα. Εχθές έκανα άλλη αίτηση, ακόμα δεν έχω πάρει έγκριση.... Αρχίζει και μου την δίνει πολύ στα νεύρα όλο το σκηνικό αυτό...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • καλημερα και απο εμενα .. μια απο τα ιδια τα εκανα ολα ετσι οπως μου ειπαν τα παιδια μου εστειλε και sms μου λεει ολα οκ αλλα με το tool τα ιδια...
    Images
    • Capture.PNG

41,97 kB, 917×560, viewed 123 times
  • @longus @redcom7 δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του κάθε κινέζου της Xiaomi αλλά υπομονή. Αν συνδέσω όλο αυτό βεβαια με το πέσιμο των server στο en.miui.com

(την προηγούμενη βδομάδα) μάλλον κάποια χοντρο-@#!!#! έχουν κάνει με τους servers, και ταλαιπωρείστε όλοι..
  • @Bodai , και εγω μαζί σου, αλλά κοντεύει να τελειώσει και εκείνη η ριμάδα η υπομονή, και αυτό το λέω γενικότερα.... Παντού υπομονή κάνουμε σε αυτή την χώρα, τώρα αρχίσαμε και με τους κινέζους... Έχω τρεία τηλέφωνα να ξεκλειδώσω που έχουν έρθει με china dev, και μου έχουν φάει τα αυτιά οι ενδιαφερόμενοι...με το δίκιο τους βέβαια λόγο έλλειψης ελληνικών κτλ κτλ..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • παντως η υποστήριξη εδω στην ελληνικη κοινοτητα απλως τα σπαει ...

ΜΠΡΑΒΟ σε ολους σας .. ειμαι μελος σε πολλα φορουμ τετοιο πραγμα με τετοιο κεφι πρωτη φορα βλεπω

δεν εχω xiaomi αλλα σκεφτομαι να παρω μονο και μονο για το φορουμ εδω ....

πισω λοιπον στο τοπικ... βαζω πισω μεσω sptools μια loxar 7.1.8 και μολις αλλαξει κατι παμε παλι ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
  • Διαφήμιση
  • Ο/H longus έγραψε:

@Bodai , και εγω μαζί σου, αλλά κοντεύει να τελειώσει και εκείνη η ριμάδα η υπομονή, και αυτό το λέω γενικότερα.... Παντού υπομονή κάνουμε σε αυτή την χώρα, τώρα αρχίσαμε και με τους κινέζους... Έχω τρεία τηλέφωνα να ξεκλειδώσω που έχουν έρθει με china dev, και μου έχουν φάει τα αυτιά οι ενδιαφερόμενοι...με το δίκιο τους βέβαια λόγο έλλειψης ελληνικών κτλ κτλ..
    Οι καθαρές δουλειές, προυποθέτουν καλές συμφωνίες φίλε μου.

Το σκηνικό, έχει ώς εξής, συντάσσεις προ-φλασαρισματιαίο συμφωνητικό,που θα περιλαμβάνει υποχρεωτικώς (αν δε θες να μπλέξεις με διαμάχες, εντάσεις, ζαλάδες, πρήξιμο στα @@, δικαστήρια, αποζημιώσεις κλπ) τα παρακάτω:

έρχεται ο κολλητός:
    - Ρε θα μου παραγγείλεις το μοντέλο σαμιαμίδι ΝΟΤΕ 124 PRO SUPER-DUPER SPECIAL GREEK EDITION της xiaomi από την Κίνα που είναι φθηνό και μπάνικο?
    - Ναι αμέ.

-Πόσο θα κάνει να ρθεI?
    -Από 10 μέχρι 55 μέρες, αν δεήσει ο Κομφούκιος

- Πόσο θα κοστίσει?
    - Από 150 ευρώ που το χει στο site μέχρι όσα αποφασίσει ο τελώνης, σε περίπτωση που το τσακώσει στο τελωνείο!

{*Σημαντική Σημείωση: Αν δε βοηθήσει ούτε ο Κομφούκιος, ούτε ο Βούδας, ούτε ο Βραχμαπούτρας, αλλά δεν ενεργοποιηθεί και κανένας Άγιος από τους δικούς μας και δεν φτάσει το πακέτο ποτέ, τότε στις 55+15=70 μέρες πάνω κάτω, αφού έχει προηγηθεί συνεχές και αμοιβαίο σκυλοβρίσιμο με το κατάστημα και έντονες διαπραγματεύσεις με τις υπηρεσίες του paypal που εξετάσαν το dispute που escal-άθηκε σε claim και αποφύγαμε το απεφευκτέο σενάριο να μείνουμε και χωρίς κινητό και να μη δικαιωθούμε και από το Paypal, βάζοντας τα κλάματα κατάχαμα και οι δυο παρέα, θα σου επιστρέψω ακέραιο, μετά την πανηγυρική επίτευξη full refund, χωρίς προσαυξήσεις, το ποσό που μου είχε καταβληθεί για την πραγματοποίηση της αγοράς, μετά την εμφάνιση στον τραπεζικό μου λογαριασμό!}
    {**Σημαντική Σημείωση #2: επίσης, ρητά συμφωνείται η μη ανάλυψη ευθύνης σε περίπτωση που το συμβαλλόμενο μέλος επιμένει στην αποστολή χωρίς την κάλυψη των τεχνικών τριγωνικής πώλησης και οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα που θα καταλογιστούν από τυχόν τελωνείο βαρύνουν το συμβαλλόμενο μέλος και όχι τον διαμεσολαβητή}

-Ελληνικά θα χουμε έτσι?
    - Αν το παραγγείλουμε με official Global έκδοση ναι, αν όμως σε τρώει και αισθάνεσαι τολμηρός και ριψοκίνδυνος και θες να είσαι και ΙΝ και θέλεις να περάσουμε την Ελληνική έκδοση, υπάρχουν τα εξής προαπαιτούμενα:

1) αρχίζουμε ομαδικώς τα τάματα για να συνεργαστεί το pc που έκανε αναβάθμιση τα windows 10 με το κινητό, αν δε συνεργαστεί, δεσμεύεται ο κολλητός, να βγει στη γειτονιά να βρει pc με 64-μπιτα windows 7.

Αν δε βρει στη γειτονιά, δεσμεύεται να ψάξει στο χώρο εργασίας ή στα σπίτια των συγγενών του

2) αρχίζουμε τις προσευχές για να περαστεί η china developer που απαιτείται για ξεκλείδωμα και, προς θεού, μην εμφανιστεί το απεχθές μήνυμα: can't verify update package

3) μετά, που σοβαρεύουν τα πράματα, αρχίζουμε τις μετάνοιες και τα ευχέλαια για να μην κολλήσει στο 50% το ξεκλείδωμα και δη, μην πεταχτεί κανα τρομακτικό μήνυμα του τύπου: the account is different κλπ κλπ.

4) το γιόγκα, είναι απαραίτητο-δεν το αποφεύγεις, όταν έρθει επιτέλους η ώρα να περαστεί το twrp και παρακαλάς να διαβάζεται ο αποθηκευτικός χώρος όπου έχουμε αποθηκεύσει την, προς φλασάρισμα, Ελληνική rom

5) τέλος, αφού έχουμε ξεφύγει τα 3 εγκεφαλικά και τις 2 ανακοπές, κατά το πρώτο μπουτάρισμα της συσκευής, μπαίνεις σε φάση υψηλής διαννόησης με τις ακτίνες θήτα (συνίσταται να είναι της κατηγορίας τουλάχιστον των 8 κύκλων το δευτερόλεπτο):

6) αν όλα, παρ' ελπίδα, πάνε καλά, και ανοξει η συσκευή για το πρώτο σετάρισμα, τότε με σταυρωμένα τα δάχτυλα, πατάς και περιμένεις να επιτευχθεί η σύνδεση στο wi-fi και στη συνέχεια την αναγνώριση των sim καρτών.

7) Αν πάει καλά το προηγούμενο κρας τεστ, συνεχίζεις ευτυχισμένος και πουλάς μούρη όπου βρεθείς και όπου σταθείς για το 10-πύρηνο κινέζικο πυραυλάκι με την διπλή κάμερα και την εξωπραγματική μπαταρία, με μόλις 150 ευρώ, δείχνοντας το επιδεικτικά και προκλητικά θα λεγα, σε άτυχους γνωστούς σου, που μόλις έγιναν κάτοχοι συσκευής samsung των 400-500 ευρώ.....
    Αν το γλιτώσεις το μπουκέτο, κάνεις και κωλοτούμπες μετά!!

Αν δεν ανοίξει δε.....δεν υπάρχουν λέξεις, προτάσεις και νομικοί όροι, που μπορούν να περιγραφούν στο παρόν συμφωνητικό!!!

**σε περίπτωση που σπάσει ο Κομφούκιος το ποδάρι του κ φέξει να παραλάβουμε αργοπορημένο το κινητό, ενώ προηγουμένως έχουμε αρπάξει refund από το paypal για την μεγάλη καθυστέρηση, τα οφέλη καρπώνεται αυτός που αναλαμβάνει την υποχρέωση, με ότι αυτό συνεπάγεται (άγχος, αγωνία, αναμονή), να διεκπεραιώσει το όλο εγχείρημα και όχι ο πελάτης, ο οποίος τα χει ακουμπήξει!!!

Όταν λοιπόν θα σε ρωτήσει ο ανυπόμονος "πελάτης" σε κανα δυο βδομάδες, τι γίνεται μεγάλε, που είναι το πακέτο,θα επικαλεστείς το προ-φλασαρισματιαίο συμφωνητικό και θα του το τρίψεις στην μούρη!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: