@zanosMi Unlock Status πιστεύω να το πέρασες αλλά καλύτερα ανέβασε φωτογραφία για να δούμε καλύτερα και να δοθεί λύση στο πρόβλημα σου @Bodai χρόνια πολλά φίλε να μας χαίρονται
Λοιπον μπηκα απο το κινητο και τον συνδεσμο που ειχε στειλει εκανα την αιτηση παλι απο το κινητο μου εστειλε αλλον κωδικο και μπηκα στο unlock, οταν φτανει στο 95% λεει σε 72 ωρες να προσπαθησω παλι οποτε την Πεφτη η προσπαθεια παλι. Ευχαριστω @spideman3 , @demakhs , και χρονια πολλα @Bodai & @derveni
λαμβανω μηνυμα λαθους στο mi unlock ..couldt not get info -1 uncown error...παρολο που εχω βαλει το hotspotvpn,,,κai devepoper rom ,,,τι λετε να φταιει??σε λιγο θα το πεταξω στα σκουπιδια το τηλ...βοηθειστε παιδια και χρονια πολλα
παλικαρια τι κουφο ειναι αυτο στο κλειδομενο mi max 2 μου γινεται verifyng στο mi unlock tool και γραφει οτι δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα και οτι ξεκλειδωσε και μετα μπαινω στο μενου στο κινητο και βλεπω οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη,,εκανα την διαδικασια 2-4 φορες και παλι τα ισια λεει..,,,ξερετε κατι για αυτο το προβλημα?.........Τελικα μου εβγαλε μηνυμα και εμενα υστερα απο 72 ωρες να ξαναπροσπαθησω παλι.
Μια ερώτηση και απο εμένα, κάτοχο ενος Mi Note 2.
Μπαίνοντας στη σελίδα που αναφέρετε στον οδηγό ( ) πατάω στη μέση το "Unlock Now" και με πετάει σε μια σελίδα που μάλλον ζητάει κάποιο user name MIUI官方论坛
Βάζω το username και μπαίνω στο φορουμ το κινέζικο...
δεν περνάω απο το βήμα με την αιτιολογία κτλ
Γειά σας και χρόνια πολλά.... Με αυτό το ξεκλείδωμα τι παίζει... έχω ξεκλειδώσει τρία τηλέφωνα και σε ένα από αυτά που είναι της κόρης μου κλείδωσε και χρειάστηκε να το ξεκλειδώσω πάλι μου λέει να περιμένω 72 ώρες. Δεν θα έπρεπε κανονικά να μπορώ να ξεκλειδώσω αμέσως? (το προηγούμενο ξεκλειδώμα που έκανα ήταν πριν έξι μήνες) για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά....