Διαφήμιση

Video από την 1η Αθηναϊκή Συγκέντρωση

• Ο/H Saxon έγραψε:

Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία.
      ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not
      Θα είχε κάποιο πρακτικό νόημα να προσθέταμε άλλα 2-3 λεπτά στο ήδη μεγάλο σε διάρκεια βίντεο να δείξουμε ότι το 29 βγήκε 2 ακόμα φορές, αλλά ακυρώθηκε και επαναλήφθηκε η κλήρωση, επειδή είχε ΗΔΗ κληρωθεί?
      Το σχόλιό σου "περί αλλαγής της Ιστορίας" ηχεί αρκετά ΔΕΙΚΤΙΚΑ στα αυτιά μου, όπως φαντάζομαι και στα αυτιά των άλλων 50 παρευρισκομένων μελών στη κλήρωση... εκτός εάν δεν το κατάλαβα καλά...
      Δεν προσπάθησα να αλλάξω καμιά ιστορία και το πρωτότυπο βίντεο είναι διαθέσιμο σε όποιον το ζητήσει να το δει δημόσια, αλλά ξαναρωτάω...ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ να δείξουμε ότι το νούμερο 29 κληρώθηκε άλλες δύο φορές και ακυρώθηκε επειδή ήδη είχε βγει στην αρχή?
      Αν θέλεις τη γνώμη μου, έτσι σαν επιπρόσθετο σχόλιο, θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα κάθε νούμερο που κληρώνεται να βγαίνει από την επόμενη κλήρωση, αλλά δεν ήξερα καν το πως δουλεύει η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε και εάν ή όχι υπήρχε αυτή η επιλογή.
      Ευτυχώς, πάντως που δεν κληρώναμε οικόπεδα... αλλά μερικά φθηνά δώρα! :P

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως... Τζόκερ έπαιξες εκείνη τη μέρα? :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Saxon έγραψε:

Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία.
      Θα είχε κάποιο πρακτικό νόημα να προσθέταμε άλλα 2-3 λεπτά στο ήδη μεγάλο σε διάρκεια βίντεο να δείξουμε ότι το 29 βγήκε 2 ακόμα φορές, αλλά ακυρώθηκε και επαναλήφθηκε η κλήρωση, επειδή είχε ΗΔΗ κληρωθεί?
      Το σχόλιό σου "περί αλλαγής της Ιστορίας" ηχεί αρκετά ΔΕΙΚΤΙΚΑ στα αυτιά μου, όπως φαντάζομαι και στα αυτιά των άλλων 50 παρευρισκομένων μελών στη κλήρωση... εκτός εάν δεν το κατάλαβα καλά...
      Δεν προσπάθησα να αλλάξω καμιά ιστορία και το πρωτότυπο βίντεο είναι διαθέσιμο σε όποιον το ζητήσει να το δει δημόσια, αλλά ξαναρωτάω...ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ να δείξουμε ότι το νούμερο 29 κληρώθηκε άλλες δύο φορές και ακυρώθηκε επειδή ήδη είχε βγει στην αρχή?
      Αν θέλεις τη γνώμη μου, έτσι σαν επιπρόσθετο σχόλιο, θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα κάθε νούμερο που κληρώνεται να βγαίνει από την επόμενη κλήρωση, αλλά δεν ήξερα καν το πως δουλεύει η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε και εάν ή όχι υπήρχε αυτή η επιλογή.
      Ευτυχώς, πάντως που δεν κληρώναμε οικόπεδα... αλλά μερικά φθηνά δώρα! :P

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως... Τζόκερ έπαιξες εκείνη τη μέρα? :D

H τύχη ευνοεί τους τολμηρούς :D :P
    • Επειδή λαμβάνω μηνύματα με θετικά σχόλια για το βίντεο, για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πω και δημόσια ότι για τη δημιουργία του βίντεο εργάστηκε αποτελεσματικά και η @koko την οποία ευχαριστώ(!) και η οποία βοήθησε στην επιλογή της μουσικής, των αγγλικών υποτίτλων και γενικά σε θέματα "αισθητικής"... :D
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστούμε λοιπόν και την @koko για την αισθητική της παρέμβαση στην δημιουργία ενός πολύ καλού αποτελέσματος ..
    • @koko είναι η κοπελιά στο video ????
      Αυτή που με το απίστευτο χιούμορ της ομορφαίνει το φορουμ ???
    • Ο/H koko έγραψε:

Για να αποδώσουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι, μονός του έκανε όλη τη δουλεια! Εγω Μπουγά του είχα πει να βάλει! :lol:
      Χαχαχαχα!
      Ναι, με ενέπνευσες να αφιερώσω στον @mixaliscy το "έλα στο παππού" του Μπουγά... lol
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Saxon έγραψε:

Αν και ήδη σου απάντησε ο @caeser , ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια αυτού του μηνύματος. Η κλήρωση έγινε δημόσια, επί παρουσία 44 ατόμων, από εμένα, όπου ναι, το νούμερό σου κληρώθηκε παραπάνω από μία φορά. Δεν θα συνεχίσω να γράφω κάτι άλλο, γιατί ειλικρινά δεν θα ήθελα να δώσω άλλη συνέχεια. Ίσως στην επόμενη συνάντηση καλύτερα να μην έχουμε δώρα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κανένας δυσαρεστημένος.
    • @caeser μπορεί να διεύρυνα τους μουσικούς σου οριζοντες, αλλά τον τιτλο του "art director" θα τον δεχτώ μόνο όταν θα δεχτεις να ντυσεις μουσικα καποιο βιντεο σου με το κομματακι που σου εχω προτεινει καιρό τώρα και αγνοεις επιδεικτικά! Μα γιατί? :lol:

@ilias k., όχι δεν ήμουν στη συναντηση.. Ευελπιστω να τα καταφερω στην επομενη, αλλιως αμα ακουσετε κανενα "μπαμ" μην απορρησετε... Θα είναι που θα έχω σκάσει απο το κακό μου!

@Saxon γιατι παληκαρι μου αφηνεις τέτοια μομφή κατα μιας διαδικασίας που έγινε παρουσία τόσων ατόμων? Αν δηλαδή η κλήρωση είχε γίνει σε ενα κλειστό γραφείο χωρίς ολους εσάς παρόντες, τι θα άκουγαν οι ερμοι οι διοργανωτές? Επίσης, αν γκρινιαζουν οι νικητές, τι θα πρεπει να πουν κ αυτοι που φύγανε με άδεια χέρια? Είναι κρίμα να χαλάει η όμορφή εντύπωση που άφησε αυτή η συνάντησή! Φιλικά παντα! :thumbup:

Υ. Γ. Α! Και το οτι κληρωθηκες 2-3 φορες, να δεις πώς το λενε... Μα πώς το λενε! Χαχαχα

Καλοριζικο το mi key σου!
    • Ο/H koko έγραψε:

@caeser μπορεί να διεύρυνα τους μουσικούς σου οριζοντες, αλλά τον τιτλο του "art director" θα τον δεχτώ μόνο όταν θα δεχτεις να ντυσεις μουσικα καποιο βιντεο σου με το κομματακι που σου εχω προτεινει καιρό τώρα και αγνοεις επιδεικτικά! Μα γιατί?
      Θα μαζέψω μερικούς πολιτικούς καμιά μέρα και θα φτιάξω βιντεάκι με μουσικό "χαλί" το αγαπημένο σου κομμάτι του Μηλιώκα... Promise!
      Το τίτλο του "Art Director" μπορείς να τον έχεις από τώρα όμως, αφου τον αξίζεις, αλλά αν συνεχίσεις να τον αρνείσαι, δέξου τουλάχιστον το τίτλο του "Fun Director", αφού μας κάνεις και γελάμε ασύστολα με τα στοχευμένα σου σχόλια!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Saxon έγραψε:

Μετά την 9η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως θα έχουν καταλάβει οι τακτικοί θαμώνες του φόρουμ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και μπαίνω μόνο από το κινητό μου, που και αυτό πλέον δεν το έχω λόγω πώλησης. Περιμένω το νέο μου Redmi Note 3 pro. :D
      Έτσι έχω χάσει πολλά επεισόδια, όπως αυτό με την κλήρωση και τον φίλο @Saxon.
      Φίλε μου Saxon αν αυτό που έγραψες το εννοούσες στα σοβαρά, φοβάμαι ότι μάλλον δεν έχεις κατανοήσει την ουσία ενός φόρουμ και συγκεκριμένα αυτού του φόρουμ και λυπάμαι γι' αυτό.
      Μπορείς βέβαια να αναφέρεις εδώ τυχόν προτάσεις για την επόμενη συνάντηση και γιατί όχι να αναλάβεις και ένα κομμάτι της οργάνωσής της. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)