Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μετά την 9η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως θα έχουν καταλάβει οι τακτικοί θαμώνες του φόρουμ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και μπαίνω μόνο από το κινητό μου, που και αυτό πλέον δεν έχω λόγω πώλησης. Περιμένω το νέο μου Redmi Note 3 pro.Ο/H Saxon έγραψε:
Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία.
''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not
Έτσι έχω χάσει πολλά επεισόδια, όπως αυτό με την κλήρωση και τον φίλο @Saxon.
Φίλε μου Saxon αν αυτό που έγραψες το εννοούσες στα σοβαρά, φοβάμαι ότι μάλλον δεν έχεις κατανοήσει την ουσία ενός φόρουμ και συγκεκριμένα αυτού του φόρουμ και λυπάμαι γι' αυτό.
Μπορείς βέβαια να αναφέρεις εδώ τυχόν προτάσεις για την επόμενη συνάντηση και γιατί όχι να αναλάβεις και ένα κομμάτι της οργάνωσής της.![]()
Είναι απλά κρίμα αν κάποιοι το πήραν στα σοβαρά, πόσο μάλλον τα ίδια άτομα που μαζί τους κάναμε χαβαλέ για το σχετικό θέμα, και γελάσαμε πολύ. Αλλά όπως φαίνεται κάποιοι ξεχνάνε εύκολα. Πιστεύω πάντως η ουσία του φόρουμ να μην είναι μόνο το πληκτρολόγιο και η οθόνη. Ας κρατήσουμε και καμιά ανάμνηση από την μοναδική μας(προς το παρών) συνάντηση..
Ευχαριστώ φίλε Macedon που το πήρες πιο σφαιρικά, και μίλησες υποθετικά.