Διαφήμιση

Video από την 1η Αθηναϊκή Συγκέντρωση

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Saxon έγραψε:

Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία.
      ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not
      Μετά την 9η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως θα έχουν καταλάβει οι τακτικοί θαμώνες του φόρουμ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και μπαίνω μόνο από το κινητό μου, που και αυτό πλέον δεν έχω λόγω πώλησης. Περιμένω το νέο μου Redmi Note 3 pro. :D
      Έτσι έχω χάσει πολλά επεισόδια, όπως αυτό με την κλήρωση και τον φίλο @Saxon.
      Φίλε μου Saxon αν αυτό που έγραψες το εννοούσες στα σοβαρά, φοβάμαι ότι μάλλον δεν έχεις κατανοήσει την ουσία ενός φόρουμ και συγκεκριμένα αυτού του φόρουμ και λυπάμαι γι' αυτό.
      Μπορείς βέβαια να αναφέρεις εδώ τυχόν προτάσεις για την επόμενη συνάντηση και γιατί όχι να αναλάβεις και ένα κομμάτι της οργάνωσής της. :)

Είναι απλά κρίμα αν κάποιοι το πήραν στα σοβαρά, πόσο μάλλον τα ίδια άτομα που μαζί τους κάναμε χαβαλέ για το σχετικό θέμα, και γελάσαμε πολύ. Αλλά όπως φαίνεται κάποιοι ξεχνάνε εύκολα. Πιστεύω πάντως η ουσία του φόρουμ να μην είναι μόνο το πληκτρολόγιο και η οθόνη. Ας κρατήσουμε και καμιά ανάμνηση από την μοναδική μας(προς το παρών) συνάντηση..

Ευχαριστώ φίλε Macedon που το πήρες πιο σφαιρικά, και μίλησες υποθετικά.
    • Ο/H Saxon έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Saxon έγραψε:

Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία.
      ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not
      Μετά την 9η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως θα έχουν καταλάβει οι τακτικοί θαμώνες του φόρουμ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και μπαίνω μόνο από το κινητό μου, που και αυτό πλέον δεν έχω λόγω πώλησης. Περιμένω το νέο μου Redmi Note 3 pro. :-DΈτσι έχω χάσει πολλά επεισόδια, όπως αυτό με την κλήρωση και τον φίλο @Saxon.
      Φίλε μου Saxon αν αυτό που έγραψες το εννοούσες στα σοβαρά, φοβάμαι ότι μάλλον δεν έχεις κατανοήσει την ουσία ενός φόρουμ και συγκεκριμένα αυτού του φόρουμ και λυπάμαι γι' αυτό.
      Μπορείς βέβαια να αναφέρεις εδώ τυχόν προτάσεις για την επόμενη συνάντηση και γιατί όχι να αναλάβεις και ένα κομμάτι της οργάνωσής της. :)
      Είναι απλά κρίμα αν κάποιοι το πήραν στα σοβαρά, πόσο μάλλον τα ίδια άτομα που μαζί τους κάναμε χαβαλέ για το σχετικό θέμα, και γελάσαμε πολύ. Αλλά όπως φαίνεται κάποιοι ξεχνάνε εύκολα. Πιστεύω πάντως η ουσία του φόρουμ να μην είναι μόνο το πληκτρολόγιο και η οθόνη. Ας κρατήσουμε και καμιά ανάμνηση από την μοναδική μας(προς το παρών) συνάντηση..

Ευχαριστώ φίλε Macedon που το πήρες πιο σφαιρικά, και μίλησες υποθετικά.
      Με την τελευταία σου ανάρτηση κατέδειξες με εύσχημο τρόπο, τον κατάλληλο χρωματισμό της αρχικής δήλωσής σου η οποία ήταν απλά περιπαιχτική, γεγονός που συνάδει με το χαρακτήρα και τη διακριτική συμπεριφορά σου κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Οι διευκρινίσεις δεν γίνανε για σένα που σε γνωρίσαμε και σε χαρακτηρίσαμε αναλόγως όπως και εσύ εμάς, αλλά γι'αυτούς που δεν ήταν παρόντες στην όμορφη παρέα μας προκειμένου να μη σχηματίσουν λανθασμένη εντύπωση η οποία δεν ανταποκρίνεται αφενός μεν στο φιλικό πνεύμα της συνάντησης αφετέρου στον άφθονο προσωπικό χρόνο και κόπο που ανάλωσαν οι διοργανωτές προκειμένου να επιτύχει η 1η Αθηναϊκή Συνάντηση.

Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου που μπορούν μια σοβαρή πρόταση - λέξη με το κατάλληλο μορφασμό να υποδείξει ακριβώς το αντίθετο εννοιολογικό περιεχόμενο.

Σε ευχαριστώ για την παρουσία σου και τον άνετο τρόπο που δέχτηκες το πείραγμά μας για να πας να παίξεις τζόκερ!

Ελπίζω να πήγες!!!

Σε περιμένω στην επόμενη συνάντηση προκειμένου να κάτσω δίπλα σου μπας και κερδίσω και εγώ τίποτα!

Με εκτίμηση,
      Γιώργος
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Φίλε @Saxon μόνο έτσι θα μπορούσα να το πάρω, γιατί είσαι ενήλικας και με ώριμη σκέψη, για να εννοούσες κάτι τέτοιο στα σοβαρά. :)
      Αλλά ήταν λίγο ψιλο-ατόπημα που το έγραψες, έστω και για πλάκα, γιατί τα μέλη που δεν παρευρέθηκαν και δεν γνωρίζουν επίσης το επίπεδο και ποιότητα των διοργανωτών, ίσως να αποκομίσουν μια λανθασμένη εντύπωση.
      Και γενικά το να οργανώσεις μια τέτοια συνάντηση, εντελώς εθελοντικά και αφιλοκερδώς, ξοδεύοντας προσωπικό χρόνο και χρήμα, αξίζει συγχαρητηρίων και μόνο θετικής και εποικοδομητικής κριτικής.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο γραπτός λόγος συχνά παρερμηνεύεται και προφανώς το ιδιο συνέβει και τωρα... Ε και? Θα το αφήσουμε να μας χαλάσει τη διαθεση?

Αγαπητέ @Saxon συγνώμη που παρεννοησα τα γραφομενα σου! Οπως ηταν διατυπωμενο το σχολιο σου, θεωρησα και εγω οτι σοβαρολογουσες! Παρόλά αυτά, θεωρώ πως τα σχόλιά γίνανε σε φιλικό επίπεδο (εξού και η προσφιλής προσφώνησή), άρα δεν υπάρχει λογος να "χαλιομαστε"
    • Θα συμφωνήσω και εγώ ότι ο γραπτός σου λόγος, δυστυχώς μπορούσε να παρεξηγηθεί εύκολα, δημιουργόντας άσχημες εντυπώσεις ή υπόνοιες, που σίγουρα δεν ταιριάζουνε στο φιλικό περιβάλλον που κύλησε η συνάντηση, αλλά και στα χαρακτηριστικά σου, στο λίγο που σε γνώρισα. Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε!
    • @kok8 Γιώργο, ετοιμάσου για την επόμενη φορά, θα φέρω μαζι μου δελτία Kino τζοκερ etc..μακάρι να έχει και κανα τζακ ποτ :D

@koko δεν χαλαστήκαμε ποτέ, γνωριζόμαστε καλύτερα; :)
    • Διαφήμιση
    • Κι εγώ με την σειρά μου έχοντας δει το βίντεο θέλω να πω συγχαρητήρια στους τυχερούς κι ένα μπράβο σε όλους εκείνους που κατάφεραν να είναι στην συνάντηση.
      Δυστυχώς για μένα αν και ήθελα να έρθω...το Σάββατο δούλευα.
      Anyway...
      Την επόμενη φορά ίσως σταθώ πιο τυχερός και βρίσκομαι ανάμεσά σας.
      Πολλά πολλά μπράβο !!! :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Σε μία παρέα ενηλίκων και φίλων είναι προφανές ότι κάποια στιγμή μπορούν να προκύψουν παρεξηγήσεις από μία άτυχη στιγμή.
      Και σε μία οικογένεια άλλωστε το ίδιο συμβαίνει.

Όμως πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω, πως όλες αυτές οι παρεξηγήσεις λύνονται με τον καλύτερο τρόπο, και γίνονται αφορμή για αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ μας. :thumbsup:

Άλλωστε όλοι μας, είτε το έχετε καταλάβει - είτε όχι, έμμεσα είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας (Xiaomi), κάτω από μία κοινή στέγη (Xiaomi-Miui Hellas). <3
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

κάτω από μία κοινή στέγη (Xiaomi-Miui Hellas).
      Εγώ πάντως ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω......... :D
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εγώ πάντως ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω.........
      Έχουμε απαλλαγή από το ΕΝΦΙΑ... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Έχουμε απαλλαγή από το ΕΝΦΙΑ...
      Το ξέρω Πάτερ Δημήτριε.........ως ναός της xiaomi......ευλόγησων. :D