Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Καλησπέρα.
      Θα δώσω την συσκευή σε συγγενικό πρόσωπο μάλλον και θα ήθελα να μάθω πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να είναι ok ,σαν νέα συσκευή.
      Θα περάσω μια καθαρή global stable μέσο edl.
      Από εκεί και πέρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι:
      Να μην έχει καμια σχέση η συσκευή με το mi λογαριασμό μου.
      Να μην έχω θέμα με το mi band 2 που είναι συνδεδεμένο στο mi max.
      Ώστε ο επόμενος να μην χρειαστεί να κάνει αρκετά πράγματα ,παρα μονο έναν mi λογαριασμό και να είναι κομπλέ.

Έψαξα λίγο μήπως υπάρχει οδηγός, τι κάνουμε σε περίπτωση που αποχωριζόμαστε την συσκευή, αλλα δεν βρήκα κάτι.
    • Στην εφαρμογή mi fit πηγαίνεις profile -> mi band -> και κάτω κάτω επιλέγεις unpair

Στην εφαρμογή Λογαριασμός Mi αφού την ανοίξεις επιλέγεις αποσύνδεση

Τα υπόλοιπα όπως κάθε android συσκευή, αν σε αφήνει να αφαιρέσεις το email σου το αφαιρείς, αλλιώς εργοστασιακές ρυθμίσεις.
      Είτε μέσα από τη συσκευή είτε μέσα από το recovery

Δεν χρειάζεται να φορτώσεις ξανά από την αρχή ρόμ από τη στιγμή που το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά.
    • Αν κάνει όμως αυτός εργοστασιακές, πχ μετά από δυο μήνες.Δεν θα του βγάλει ενεργοποίηση συσκευής με τον υπάρχοντα mi λογαριασμό? πχ τον δικό μου που είναι δηλωμένη η συσκευή με ένα id.
    • Διαφήμιση
    • Στην εφαρμογή Λογαριασμός Mi αφού την ανοίξεις επιλέγεις αποσύνδεση

αυτό είναι όλο
    • Ο/H nikpoth έγραψε:

Αν κάνει όμως αυτός εργοστασιακές, πχ μετά από δυο μήνες.Δεν θα του βγάλει ενεργοποίηση συσκευής με τον υπάρχοντα mi λογαριασμό? πχ τον δικό μου που είναι δηλωμένη η συσκευή με ένα id.
      δεν θα του δωσεις το password, το δικο σου. Θα κανει λογαριασμο στην xiaomi δικο του, σε καμμια περιπτωση δεν θα του δωσεις το password σου.
    • Καλησπέρα. Περασα από developer ελληνική, σε stable και είχα κρατήσει σε τοπικό αντίγραφο όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές. Δοκίμασα να τις περάσω και μου βγάζει σφάλμα, δίπλα από κάθε εφαρμογή μου βγάζει ένα κόκκινο "x". Έχω παραλείψει κάτι;

Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pillopoulos έγραψε:

Καλησπέρα. Περασα από developer ελληνική, σε stable και είχα κρατήσει σε τοπικό αντίγραφο όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές. Δοκίμασα να τις περάσω και μου βγάζει σφάλμα, δίπλα από κάθε εφαρμογή μου βγάζει ένα κόκκινο "x". Έχω παραλείψει κάτι;

Νομιζω το τοπικο αντιγραφο ειναι για επαναφορα στην ιδια ρομ!
    • Διαδικασια για install της Eλληνικης stable

Σε λιγες μερες θα παραλαβω το MI Max 3/32 GB ,εχω διαβασει αρκετα τους οδηγους σχετικα
      με τις διαδικασιες για un Lock του BL ,istallation ROM κλπ εχω καποια εμπειρια με XIAOMI
      επειδη στο παρελθον ειχα κινητα Xiaomi.Απλα θα ηθελα οσο το δυνατον ,καποια επιβεβαιωση
      σε αυτο που θελω να κανω και παντα εκανα,με τα Xiaomi που εχω ,ωστε να μην παει κατι στραβα.

Αυτο που θελω να κανω ειναι: 1) Nα εγκαταστησω ,κατα προτιμηση,την τελευταια ελληνικη stable.
      2) Εγκατασταση του TWRP. 3) To super user για Root.

Exω ηδη "κατεβασει" ,οπως λεει ο οδηγος, την official dev.,τους οδηγους για τα win 10/64 που εχω,
      τα tools Μi Flash,MiPCsuite την ελληνικη stable ,τους drivers adb.

Δεν ξερω με τι ROM ερχεται,αυτο που εχω καταλαβει οτι πρεπει να κανω ειναι a) unlock ton BL (εχω
      λογαριασμο στην MIUI ενεργοποιημενο) b)με τον updater της MIUI istall της Dev.ROM, c) αφου "μπει"
      η dev εγκατασταση του TWRP με MiFlash, d) reboot σε TWRP και istall την Ελληνικη stable και τελος
      μεσω TWRP install τον super User. Aν δεν βαριεται καποιος φιλος να ριξει μια ματια σε οτι γραφω,να
      μου πει αν τα περιγραφω σωστα.
      Ευχαριστω
    • οταν το παραλαβεις, αν εχει official rom, θα κανει ενημερωση, μολις το συνδεσεις στο wifi. Και θα εχει και την Ελληνικη γλωσσα. Ο λογαριασμο ς στην xiaomi, ενδεχεται να θελει επανεργοποιηση κλπ. Οταν ξεκλειδωσεις BL, περνας custom twrp, custom rom, εχει εδω το σαιτ, supersu. Τωρα, αν εχει unofficial rom, πρεπει να περασεις official dev, για να μπορεσεις να ξεκλειφωσεις. Μπορει να γινει με το update του κινητου, το mipc suite. Αν δεν γινει, μετα φλασαρισμα με το miflash fastboot rom. Ειναι μπελας οι πειραγμενες ρομ, που εχουν τα Κινεζομαγαζα. Μπορει να εισαι τυχερος, ναχει official..
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

οταν το παραλαβεις, αν εχει official rom, θα κανει ενημερωση, μολις το συνδεσεις στο wifi. Και θα εχει και την Ελληνικη γλωσσα. Ο λογαριασμο ς στην xiaomi, ενδεχεται να θελει επανεργοποιηση κλπ. Οταν ξεκλειδωσεις BL, περνας custom twrp, custom rom, εχει εδω το σαιτ, supersu. Τωρα, αν εχει unofficial rom, πρεπει να περασεις official dev, για να μπορεσεις να ξεκλειφωσεις. Μπορει να γινει με το update του κινητου, το mipc suite. Αν δεν γινει, μετα φλασαρισμα με το miflash fastboot rom. Ειναι μπελας οι πειραγμενες ρομ, που εχουν τα Κινεζομαγαζα. Μπορει να εισαι τυχερος, ναχει official..
      Σε ευχαριστω saki ,ελπιζω να πανε ολα καλα :)
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα, πέρασα προχτές την τελευταία ελληνική stable και ενώ έχω ενεργοποιήσει τα πάντα για τις ειδοποιήσεις, εξακολουθούν να έρχονται όταν ενεργοποιηθεί η οθόνη. Ακόμα και το viber που του έχω βάλει και λουκέτο, εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Μήπως φταίει που έκανα επαναφορά τις εφαρμογές από titanium backup?