Delete
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
Έχω Νόβα οπότε αυτό με το κουμπί στις ειδοποιήσεις δεν το είχα προσέξει αλλά είναι μια πρόχειρη λύση.
Για την γραμματοσειρά καμιά βοήθεια;
Γιατί δεν έχει μενού για αλλαγή η δική μου ΡΟΜ; -
Γεια σας παιδια. ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο. εχει ψωνισει κανεις απο aliexpress? το εχει 195 ευρω σε ασημι. ειναι αξιοπιστο site? να το χτυπησω η να παρω απο gearbest που εχω ψωνισει πολλες φορες στα 219 ευρω?
-
Βγάλε το link γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum ( @NasDriver μου αξίζει ένα μετάλλιο "ακριβούς παρακολούθησης" ναι??
) και ρώτα το μαγαζί που θα ψωνίσεις, αν στέλνει με τριγωνική αποστολή, δηλαδή αποστολή με στάση Ευρώπη (όχι postnl) για να μην έχεις κίνδυνο να σε τσακώσουνε οι....."κακοί"!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλησπέρα, παρέλαβα το mi max 32gb με global stable rom, χωρίς Ελληνικά. Του πέρασα μεσω updater την global beta 7.2.16 που έχει και Ελληνικά, δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader. Το πρόβλημα είναι πως κρασάρει το facebook συνέχεια. Ξέρει κανείς τι παίζει?
-
Απο το browser , μπες στο facebook, οχι απο την εφαρμογη, δουλευει σωστα; play store περασες;
-
-
Καλοριζικο το κινητο. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Παρακολουθησε το για μια δυο μερες, μηπως φτιαξει, εγω μπαινω στο facebook απο το chrome, διοτι διαβασα οτι η εφαρμογη facebook, καταναλωνει πολυ μπαταρια. Με προβληματιζει οτι ηταν προεγκατεστημενο, με την official rom, τι να πω. προσεξε το, τις επομενες μερες.
-
Φοβαμαι μήπως δεν κατέβηκε η ρομ σωστά, θα την ξανακατεβάσω ελπιζω να μου επιτρέψει να την περάσω ξανα. Ευχαριστώ πολύ παντως για τις απαντήσεις σου.
-
Ρε παιδιά υπάρχει θέμα με FB & messenger απο τότε που η dev πήγε σε nougat...μην αποδέχεστε αδίκως...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα