Αποστολη, με europe expres, που είναι Μοναδική επιλογή, 39 δολλάρια. Τουλάχιστον δεν είμαι μοναδικός. Και ο φίλος πιό πάνω, στην ίδια κατάσταση είναι. Γιατί μού περνούσαν διάφορα από το μυαλό, Και τούς έστειλα και 2ο email, πριν λίγα λεπτά. αυτά.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
το καταστημα παντως ειναι αξιοπιστο, προφανως κατι παιζει αλλα στειλτε mail και βαλτε τους χερι, γιαυτο υποτιθεται οτι πληρωνεις τοσα μεταφορικα, για να το παρεις σε 2 μερες
-
Παιδιά δίνω το κινητό σε άψογη κατάσταση όπως ήρθε Πωλείτε Xiaomi Mi Max 3/32 χρυσό φοράει από την πρώτη μέρα σιλικόνης θήκη και tempered glass μαζί δίνεται άλλο ένα tempered glass σφραγισμένο το κινητο ειναι 3 βδομάδων σαν καινούριο! Είναι ξεκλείδωτο και με περασμένη την MIUI 7 Stable!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η απάντηση που μ έδωσαν τα ξημερώματα.
-
Μεγαλο σπάσιμο, κάνει τό honorbuy. Είναι ή πρώτη φορά, που αγοράζω από αυτό, και ομολογουμένως, με αγχωσαν, εκνευρισαν. Τα παιδιά γράφουν , παραλαβή σε 2 μέρες, έπρεπε να το είχα τό κινητό. Δεν ξέρω τι να πώ.
-
Καλημερα, πήρα email apo honorbuy, τό έστειλαν σήμερα .
-
Μου ήρθε και update η 6.7.7, όλα κομπλε
-
Μαλλον θα παραλαβω, την Δευτερα, με παραγγελεια, από Τριτη Βραδυ 5/7/2016
-
Παρτους ένα τηλέφωνο μετά τις 9 και πήγαινε να το πάρεις μόνος σου αν δεν θες να περιμένεις τη Δευτέρα.
-
Περασα από την speedex, της περιοχής, το κινητό είναι στην speedex Θεσσαλονικης. Δεν το έφεραν , διότι δεν είχε παράδοση Σαββατο. Ενημερωτικά έπρεπε να το είχα, από την Πέμπτη. ( Το παρηγγελα την Τρίτη βράδυ 5/7/2016 ).
-
εγω ειχα παραγγειλει Πεμπτη, Σαββατο πρωι με πηρε τηλεφωνο η dhl και μου ειπε επειδη δεν κανουν παραδοση Σαββατο εαν θελω να παω να το παρω εγω απο εκει αλλιως θα το φερουν Δευτερα πρωι, στα Χανια μιλαμε τωρα. Ενταξει εφαγες τον γαιδαρο, λιγο υπομονη ακομα
-
Μολις το παρέλαβα παιδιά.
Κοιτάξτε με τι ρομ μ έστειλαν από honorbuy. Δεν έχει ίχνος από κινέζιες.
Τι μου προτεινετε να αλλάξω ρομ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα