Από τη στιγμή που είναι unofficial η πρότασή μου είναι να την αλλάξεις οπωσδήποτε!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΛογικό είναι με τόση ζέστη ειδικά εάν το έχεις μέσα σε θήκη ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο. Βέβαια η ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο για την ζωή της μπαταρίας. Εγώ έχω ένα mini ανεμιστήρα και το βάζω να φυσάει επάνω του όταν φορτίζει και δεν ζεσταίνεται καθόλου. Άλλη λύση για να είναι πιο δροσερό είναι η αργή φόρτιση (πχ στη θύρα USB του υπολογιστή ή σε ένα φορτιστή με λιγότερα mAh).Ο/H sakis112 έγραψε:
Μια παρατηρήση,, όταν το φορτισα, ζεσταθηκε, νομίζω πολύ. Κάποια γνώμη; (1η φόρτιση )
Ο/H sakis112 έγραψε:
Στο κινητο, δεν εχω Ελληνικα. Θελω να περασω τις εφαρμογες της google. Ένα από τα παιδια, ειχε δωσει ένα λινκ,, Και από το συννημενο, στο step 3 : μπαινω στις developer options, alla δεν βρισκω το security apps. Θελω να κανω το εξης: then switch off , install from usb option. Ενδεχεται να είναι από την mi5 συσκευή. Automatic Google Apps Installer for Mi 5 and Mi Max (Windows) | Xiaomi Tips