νομιζω ότι και από τις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις το MTP,. αλλά δεν το θυμάμαι.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
εννημερωσε όταν περάσεις τα Ελληνικά.
-
@sakis112 @Bodai
Δοκιμάζω να flashάρω την ελληνική ρομ στο hydrogen. Ακολουθώ σωστά τα βήματα, αλλά όταν ανοίγει η twrp για πρώτη φορά μου ζητάει κάποιο password (κάτι για mount αναφέρει) και ενώ δεν δίνω password, δεν με αφήνει να κάνω τα απαραίτητα wipes. Σε περίπτωση που επιλέξω επανεκκίνηση του system, κολλάει στο logo του mi,,,το κινητο ειναι κολλημενο στο logo του ΜΙ...προβλημα παλι -
-
Cancel στον κωδικό μετά wipe/format data yes μετά πίσω πίσω reboot to recovery σύνδεση του κινητού και περνάς την rom.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αν τυχόν δεν βλέπει την ρομ στο κινητό, βάλε την ρομ σε κάρτα microSD,,, αυτό έγινε σε μένα και έναν ακόμα τουλάχιστον.
-
Μπαινω recovery αλλα δεν βρισκω πουθενα τη rom.την εβαλα και σε micro sd card Και παλι δεν μου διαβαζει τη micro sd..ηθελε officiall twrp 3.0.2.εβαλα στο c adb την twrp 3.0.2..μετα εβαλα στον εσωτερικο του mi max τη ελληνικη rom και ολα οκκκ..ολα ελληνικα!!!!!!!!!!!!!!!!..ευχαριστω και παλι παιδια @Bodai @sakis112 @takisfrag @panospc !!!!!!καληνυχτα
-
-
παιδια εγώ πέρασα την global stable miui 8 με locked bootloader.
Θα έχω κανονικά updatates ;
Σαν να έχω κάνει clean install δεν είναι ;
Τώρα είμαι σε EDL mode στην ουσία; Που υπάρχει περίπτωση με update από την xiaomi να γίνει disable?
Μήπως πρέπει να ξανά μπω σε διαδικασίες και και να πάω σε developer και μετά unlock; Να πάρω το unlock και να ξανά περάσω την stable ; ή θα ξανά χάσω το unlock έτσι και πρέπει να μείνω σε developer -
-
@Demone πως την περασες?απο china stable εβαλες στο κινητο την official global και εκανε update χωρις να κολλησει?Εχει Ελληνικα αποτι εχω δει....ειναι καλα μεταφρασμενη η ελληνικη γλωσσα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα