Αυχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια..!
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
δεν το βλεπει το τηλεφωνο το pc suite
-
Ο/H GIORGOS SALON έγραψε:
δεν το βλεπει το τηλεφωνο το pc suite
-
Καλημέρα παιδιά, είμαι σε xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.1.1.0.zip και λέω να πάω σε Global Stable MIUI-V8.1.2.0.MBCMIDI για να παίρνω OTA updates αφού πλέον διαθέτει και ελληνικά. Μπορεί κάποιος που εχει εγκαταστήσει την Global Stable MIUI-V8.1.2.0.MBCMIDI να μου επί αν έχει θέματα?
Ευχαριστώ..
=============== Νοε 25th 2016, 10:55am ===============
Καλημέρα, μια ακόμη ερωτηση και αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος και στις δυο προηγούμενες ερωτήσεις..
Όπως ανέφερα έχω αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.1.1.0.zip, αυτή εδώ
xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip
είναι αναβάθμιση ή θέλει factory reset?
Θα ήθελα την απάντηση σας και για τα δυο νηματα μου.. -
-
Ευχαριστώ, κατι τελευταιο, αν κανω factory reset μεσω recovery, θα χαθεί και το αρχείο zip της rom που θα εχω αποθηκεύσει στην εσωτερική μνήμη η δεν εππηρεάζεται?
-
Ο/H georgesk1977 έγραψε:
αποθηκεύσει στην εσωτερική μνήμη η δεν εππηρεάζεται?
-
Αρα τι τσεκάρω μεσω recovery για να κανω factory reset? Wipe data and wipe cache η και κατι επιπλεον? Ευχαριστώ και συγγνωμη που ενοχλω συνεχεια αλλα δεν θελω να κανω καμμιά πατατα..!
-
-
Ευχαριστώ πολύ..Μόλις έκανα αναβάθμιση, στο recovery εγραψε successful zip installation αλλα βλέπω μονο το mi logo..Να περιμένω λίγο, ειναι φυσιολογικό ή κατι έκανα λάθος?
-
Ο/H georgesk1977 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ..Μόλις έκανα αναβάθμιση, στο recovery εγραψε successful zip installation αλλα βλέπω μονο το mi logo..Να περιμένω λίγο, ειναι φυσιολογικό ή κατι έκανα λάθος?
Εάν έχει βγει κάτω το power by Android και οι τελίτσες είσαι σε καλό δρόμο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H georgesk1977 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα