Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Καλημέρα, τελικά μεσω fastboot πήγα τελικά σε Global 8.0.2.0..Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..Μέχρι τώρα εντυπώσεις απο την rom θετικές..Περίπου 24 ωρες χρήση..
    • Διαφήμιση
    • να ρωτησω κατι αν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος?
      εχω την εντυπωση οτι οι rom του νοεμβριου και επειτα δλδ απο οταν εγιναν απο gtv xtr το κινητο κραταει λιγοτερο η μπαταρια του κατα 33% περιπου
      το επαλυθευσα ξαναβαζωντας την τελαυταια thunder του galen την 20-10-16
      εχει καποιος καποια ιδεα κατι?
    • Καλημερα. Έχοντας πλέον αγοράσει το νέο μου κινητό Mi max 32 gb. Και εχοντας κάνει αναβάθμιση από miui 7 σε miui 8 θέλω να ρωτησω εάν ή Ρομ που φοράει να τη κρατήσω? ή να βάλω κάποια άλλη; να τονίσω ότι δεν είμαι γνώστης των διαδικασιών αλλαγής Ρομ. Σας ευχαριστώ.

=============== Δεκ 6th 2016, 12:41pm ===============

Ο/H kerinoma έγραψε:

Καλημερα. Έχοντας πλέον αγοράσει το νέο μου κινητό Mi max 32 gb. Και εχοντας κάνει αναβάθμιση από miui 7 σε miui 8 θέλω να ρωτησω εάν ή Ρομ που φοράει να τη κρατήσω? ή να βάλω κάποια άλλη; να τονίσω ότι δεν είμαι γνώστης των διαδικασιών αλλαγής Ρομ. Σας ευχαριστώ. MIUI GLOBAL 8.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.1.3.0(MBCMIDI)
    • Πρώτη επαφή με το θηρίο και έπαθα ένα σοκ.
      Πολύ καλή συσκευή γενικά και δεν κουράζει το μέγεθος τελικά.
      Έφτασε με επίσημη global dev.Ελληνικά έχει κανονικά.Η global stable έχει?
      Επίσης το tempered που έστειλε το vick είναι για γέλια..θα το βάλω στο redmi note 4..Πολύ μικρό.
      Έχετε δοκιμάσει κάνα καλο για τη συσκευή?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H andrianily έγραψε:

να ρωτησω κατι αν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος?
      εχω την εντυπωση οτι οι rom του νοεμβριου και επειτα δλδ απο οταν εγιναν απο gtv xtr το κινητο κραταει λιγοτερο η μπαταρια του κατα 33% περιπου
      το επαλυθευσα ξαναβαζωντας την τελαυταια thunder του galen την 20-10-16
      εχει καποιος καποια ιδεα κατι?
      δλδ δεν εχει παρατηρήσει καποιος καμιά αλλαγη στην διάρκεια της μπαταρίας του?
    • να ρωτησω κατι... το mi max βγαινει και σε εκδοση 16GB; κατι τετοιο ειδα στο vickmall... ειχα την εντυπψση οτι οι εκδοσεις ειναι 32/64/128.
    • Ο/H apostolisni έγραψε:

να ρωτησω κατι... το mi max βγαινει και σε εκδοση 16GB; κατι τετοιο ειδα στο vickmall... ειχα την εντυπψση οτι οι εκδοσεις ειναι 32/64/128.
      καλησπέρα φίλε...έχει και έκδοση 2 ram και 16 rom
    • καλημέρα σας. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας μιας και είστε κατοχή του mi max. Εχω εδω κ 3 χρονια σχεδόν το Lumia 1320 6" οθόνη οπου το εχω βολευτεί και έχει βγει απίστευτο καλο και πολύ ανθεκτικό ποιοτικά ... Σκεφτομουν να παρω το Lumia 950xl αλλα έπεσε το μάτι μου και στο mi max. Εχω ακούσει απο όλους πολυ καλές κριτικές γενικα για την xiaomi. Στο mi max μου αρέσει η οθόνη του 6,44" και σίγουρα και τα 3Gb ram. Θα ήθελα να μου πείτε ποιοτικά πως ειναι κατασκευάστηκα και αν έχει θέμα στις πτώσεις λόγο τις μεγάλης του οθόνης; Γενικα το προτείνετε και αν πράγματι κρατάει η μπαταρία του τόσο πολύ όσο λενε; κ κάτι τελευταίο η φωτογραφίες που βγάζει ειναι ικανοποιητικές; Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H myt.jim έγραψε:

καλημέρα σας. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας μιας και είστε κατοχή του mi max. Εχω εδω κ 3 χρονια σχεδόν το Lumia 1320 6" οθόνη οπου το εχω βολευτεί και έχει βγει απίστευτο καλο και πολύ ανθεκτικό ποιοτικά ... Σκεφτομουν να παρω το Lumia 950xl αλλα έπεσε το μάτι μου και στο mi max. Εχω ακούσει απο όλους πολυ καλές κριτικές γενικα για την xiaomi. Στο mi max μου αρέσει η οθόνη του 6,44" και σίγουρα και τα 3Gb ram. Θα ήθελα να μου πείτε ποιοτικά πως ειναι κατασκευάστηκα και αν έχει θέμα στις πτώσεις λόγο τις μεγάλης του οθόνης; Γενικα το προτείνετε και αν πράγματι κρατάει η μπαταρία του τόσο πολύ όσο λενε; κ κάτι τελευταίο η φωτογραφίες που βγάζει ειναι ικανοποιητικές; Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.
      Καλημέρα φίλε μου. έχω το mimax 2 μήνες περίπου. Απ΄ όλα τα κινητά adroid που είχα μέχρι τώρα αυτό είναι το καλύτερο και σε επιδόσεις και σε ποιότητα. Η υποστήρηξη είναι super (3 αναβαθμήσεις μέχρι τώρα) και έχει και ελληνικό μενού κανονικά. Η οθόνη ναι είναι μεγάλη και δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα αφού ίδη έχεις 6 άρι κινητό αλλά όσον αφορά τις πτώσεις δεν ξέρω δεν μου έχει έσει ακόμα αλλά καλό θα είναι να προσέχεις. Η μπαταρία πάει 3 μέρες και δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 20% αλλά τα θέματα που χρησημοποιώ είναι σκούρα και έχω μαυρο φόντο γιατί με βολεύουν. Αν βάλεις ποιό φωτινά ίσως πέσει η απόδοση. Γενικά για adroid η μπαταρία του <<κρατάει>> και θα σε βγάζει 2 μερες αν βεβαια όλη μέρα το δουλευεις. Είμαι σίγουρός ότι θα το ευχαριστηθείς αν βέβαια είσαι διατεθημένος από τα windows να περάσεις σε adroid (έχω κάτι φίλους που δεν αλλάζουν τα widwons με τίποτα!!!) Η φώτο που βγάζει είναι ικανοποιητικές αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω να σου πώ την αλήθεια...ιδίως χωρίς πολύ φώς δεν τα πάει και τόσο καλά ( το lenovo s960 που είχα πρίν βγάζει πιό καλές). Γενικά για τα λεφτά του θα μείνεις ευχαριστημένος πιστεύω.