Είναι γενικό το πρόβλημα miui AccuWeather το ξέρουν, λογικά θα το λύσουν.
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.....
-
-
Το "Αναποδογυρίστε για σίγαση" σας δουλεύει?
-
να ρωτησω κατι αν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος?
εχω την εντυπωση οτι οι rom του νοεμβριου και επειτα δλδ απο οταν εγιναν απο gtv xtr το κινητο κραταει λιγοτερο η μπαταρια του κατα 33% περιπου
το επαλυθευσα ξαναβαζωντας την τελαυταια thunder του galen την 20-10-16
εχει καποιος καποια ιδεα κατι? -
Καλημερα. Έχοντας πλέον αγοράσει το νέο μου κινητό Mi max 32 gb. Και εχοντας κάνει αναβάθμιση από miui 7 σε miui 8 θέλω να ρωτησω εάν ή Ρομ που φοράει να τη κρατήσω? ή να βάλω κάποια άλλη; να τονίσω ότι δεν είμαι γνώστης των διαδικασιών αλλαγής Ρομ. Σας ευχαριστώ.
=============== Δεκ 6th 2016, 12:41pm ===============
Ο/H kerinoma έγραψε:
Καλημερα. Έχοντας πλέον αγοράσει το νέο μου κινητό Mi max 32 gb. Και εχοντας κάνει αναβάθμιση από miui 7 σε miui 8 θέλω να ρωτησω εάν ή Ρομ που φοράει να τη κρατήσω? ή να βάλω κάποια άλλη; να τονίσω ότι δεν είμαι γνώστης των διαδικασιών αλλαγής Ρομ. Σας ευχαριστώ. MIUI GLOBAL 8.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.1.3.0(MBCMIDI)
-
Πρώτη επαφή με το θηρίο και έπαθα ένα σοκ.
Πολύ καλή συσκευή γενικά και δεν κουράζει το μέγεθος τελικά.
Έφτασε με επίσημη global dev.Ελληνικά έχει κανονικά.Η global stable έχει?
Επίσης το tempered που έστειλε το vick είναι για γέλια..θα το βάλω στο redmi note 4..Πολύ μικρό.
Έχετε δοκιμάσει κάνα καλο για τη συσκευή?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H andrianily έγραψε:
να ρωτησω κατι αν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος?
εχω την εντυπωση οτι οι rom του νοεμβριου και επειτα δλδ απο οταν εγιναν απο gtv xtr το κινητο κραταει λιγοτερο η μπαταρια του κατα 33% περιπου
το επαλυθευσα ξαναβαζωντας την τελαυταια thunder του galen την 20-10-16
εχει καποιος καποια ιδεα κατι?
-
να ρωτησω κατι... το mi max βγαινει και σε εκδοση 16GB; κατι τετοιο ειδα στο vickmall... ειχα την εντυπψση οτι οι εκδοσεις ειναι 32/64/128.
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
να ρωτησω κατι... το mi max βγαινει και σε εκδοση 16GB; κατι τετοιο ειδα στο vickmall... ειχα την εντυπψση οτι οι εκδοσεις ειναι 32/64/128.
-
καλημέρα σας. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας μιας και είστε κατοχή του mi max. Εχω εδω κ 3 χρονια σχεδόν το Lumia 1320 6" οθόνη οπου το εχω βολευτεί και έχει βγει απίστευτο καλο και πολύ ανθεκτικό ποιοτικά ... Σκεφτομουν να παρω το Lumia 950xl αλλα έπεσε το μάτι μου και στο mi max. Εχω ακούσει απο όλους πολυ καλές κριτικές γενικα για την xiaomi. Στο mi max μου αρέσει η οθόνη του 6,44" και σίγουρα και τα 3Gb ram. Θα ήθελα να μου πείτε ποιοτικά πως ειναι κατασκευάστηκα και αν έχει θέμα στις πτώσεις λόγο τις μεγάλης του οθόνης; Γενικα το προτείνετε και αν πράγματι κρατάει η μπαταρία του τόσο πολύ όσο λενε; κ κάτι τελευταίο η φωτογραφίες που βγάζει ειναι ικανοποιητικές; Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.
-
Ο/H myt.jim έγραψε:
καλημέρα σας. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας μιας και είστε κατοχή του mi max. Εχω εδω κ 3 χρονια σχεδόν το Lumia 1320 6" οθόνη οπου το εχω βολευτεί και έχει βγει απίστευτο καλο και πολύ ανθεκτικό ποιοτικά ... Σκεφτομουν να παρω το Lumia 950xl αλλα έπεσε το μάτι μου και στο mi max. Εχω ακούσει απο όλους πολυ καλές κριτικές γενικα για την xiaomi. Στο mi max μου αρέσει η οθόνη του 6,44" και σίγουρα και τα 3Gb ram. Θα ήθελα να μου πείτε ποιοτικά πως ειναι κατασκευάστηκα και αν έχει θέμα στις πτώσεις λόγο τις μεγάλης του οθόνης; Γενικα το προτείνετε και αν πράγματι κρατάει η μπαταρία του τόσο πολύ όσο λενε; κ κάτι τελευταίο η φωτογραφίες που βγάζει ειναι ικανοποιητικές; Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα