Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η διαφορά είναι εάν ήταν καινούργιο ή μεταχειρισμένο, όπως του φίλου @panospc
Καινούργιο το πήρα εγώ από το honorbuy! Και μου είχε αυτήν την Ρομ μέσα!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε διαδικασία δες μην τυχών και έχει ενεργοποιημένο Mi account στην συσκευή και κλειδώσει κατά την εκκίνηση σε νέα ρομ.
Ο/H tarnanas έγραψε:
Καλημερα και εμένα όταν μου ήρθε με αυτήν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και όλα πήγαν καλά!
Ο/H tarnanas έγραψε:
-
Ο/H panospc έγραψε:
Όταν το πήρα είχε κάνει επαναφορά και με έβγαλε στον αρχικό οδηγό που βάζεις τα στοιχεία σου κλπ. Εάν ήταν κλειδωμένο δεν θα μου είχε ζητήσει το παλιό Mi Account;
-
Ο/H panospc έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε διαδικασία δες μην τυχών και έχει ενεργοποιημένο Mi account στην συσκευή και κλειδώσει κατά την εκκίνηση σε νέα ρομ.
Ο/H tarnanas έγραψε:
Καλημερα και εμένα όταν μου ήρθε με αυτήν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και όλα πήγαν καλά!
Ο/H tarnanas έγραψε:
Όχι με την ίδια Ρομ έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα μόλις μου ήρθε ο κωδικός το ξεκλειδωσα και μετά πέρασα με fastboot με adb το twrp και μετά πέρασα την ελληνική πάντως με την Ρομ που είχε όταν ήρθε την stable 7 κάτι το τηλέφωνο ήταν το ίδιο γρήγορο όπως με αυτήν εδώ τώρα απλός είχε πολύ καλύτερη μπαταρία και σκέφτομαι μήπως αν την βρω πουθενά να την περάσω γιατί έχει κάτι θέματα η ελληνική ακόμα μέχρι να λυθούν!
Ρε παιδια...εμεινε στο bootloop .τι στο καλο γινεται?καμια λυση?κανενας οδηγος?( εντωμεταξυ δεν αποθηκευε βιντεος απο καμερα,το ενωσα με suuite και κανει bootloop)
καποιος μπορει να βοηθησει? -
Ο/H marioskoufos έγραψε:
Ρε παιδια...εμεινε στο bootloop .τι στο καλο γινεται?καμια λυση?κανενας οδηγος?( εντωμεταξυ δεν αποθηκευε βιντεος απο καμερα,το ενωσα με suuite και κανει bootloop)
καποιος μπορει να βοηθησει?
Τι προσπάθησες να κάνεις εξηγησε μας να καταλάβουμε!! και τι σου κάνει τώρα?
το παρελαβα χθες...εκανα το unboxing και το μονο που εκανα εβγαλα λιγες φωτος.Μετα καθως τραβουσα βιντεο καταλαβα οτι δεν γινονταν αποθηκευση οπως τις φωτος.Πηγα σε ενα φιλο και το ενωσε με το misuite και απο τοτε κανει boot loop. Δοκιμασα για επαναφορα με mi flash , mi suite αλλα δεν το βρισκει το pc .
Εχω ενας κοιμωμενο θηριο ...βοηθεια -
@marioskoufos δοκίμασε τις παρακάτω μεθόδους να δεις αν καταφέρεις να το βάλεις σε edl mode
How to Put Mi Max into EDL Mode | Xiaomi Tips
Αν μπει edl λογικά θα μπορέσεις να φσάσάρεις κάποια official και να επαναφέρεις το κινητό εν ζωή!! -
οκ cheers...σε 1-2 μερες θα ενημερωσω
-
Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, το ibuygou είναι αξιόπιστο;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι άποψη έχετε για την έκδοση με τα 2GB Ram; Λέτε να έχει κολλήματα με λίγες εφαρμογές ανοιχτές;
Ο/H spyrosrotary έγραψε:
Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, το ibuygou είναι αξιόπιστο;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα