tarnanas, μια ερωτηση: .. Ελληνικη stable, ποια ρομ είναι; εχει Ελληνικο μενου; με φλασαρισμα την περασες;
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Παιδια αυτο που δινει το Geekbuying σε προσφορα International Version Xiaomi Mi Max 3GB 64GB Smartphone - Silver
και λεει international version (στα χαρακτηριστικα του δε γραφει οτι εχει Ελληνικα) τι διαφορα εχει απ αυτο Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Smartphone - Gold και πιο να προτιμησω ? ΕυχαριστωPOCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
tarnanas, μια ερωτηση: .. Ελληνικη stable, ποια ρομ είναι; εχει Ελληνικο μενου; με φλασαρισμα την περασες;
Καλημέρα ναι εννοείται είναι πλήρης ελληνική σε όλα απλός δεν μου δουλεύε καλά σε μένα και δεν ξέρω αν το έκανε και σε άλλους πάντως η αγγλοκινεζικη είναι πολύ καλή... Είναι ακριβώς ίδια με την global που μου ήρθε το κινητό και είχε και ελληνικά μέσα και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα εκείνη! Με twrp την είχα περάσει τώρα όμως που πέρασα την αγγλοκινεζικη τον έχασα και δεν ξέρω γιατί!
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Ο/H homer66 έγραψε:
Παιδια αυτο που δινει το Geekbuying σε προσφορα International Version Xiaomi Mi Max 3GB 64GB Smartphone - Silver
και λεει international version (στα χαρακτηριστικα του δε γραφει οτι εχει Ελληνικα) τι διαφορα εχει απ αυτο Xiaomi Mi Max 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Smartphone - Gold και πιο να προτιμησω ? Ευχαριστω
Αν μπορείς πάρε το 64 με τον 652 επεξεργαστή!!!! Λογικά θα έχει ελληνικά και αν δεν μόλις με το καλό το πάρεις υπάρχει οδηγός που σε βοηθάει να περάσεις ότι θέλεις!
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Βγήκε και η επίσημη Global Stable 7.5.3.0 [MIUI 8] στο site της Xiaomi. Πως γίνεται η Global Stable να είναι MIUI 8 και η Aγγλοκινέζικη MIUI 7.5;
Είχα την εντύπωση ότι η Stable MIUI 8 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. -
-
Στο downloads του miui.com το έχει.
Συγκεκριμένα εδώ: MIUI ROM for Xiaomi Mi Max - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Καλά εγώ κοίταγα λάθος κινητό! Πολύ ευχάριστο αυτό! Άρα ξεκίνησαν σιγά σιγά να βγάζουν τις Stable της Miui 8!!
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπέρα. Στην 2η προσπαθεια φλασαρισματος, στην εγκατασταση του adb driver, εγω στο φακελο adb, ετρεξα ως διαχειριστης τα: adb.exe, fastboot.exe, και το CMD είναι όπως στην φωτο. Θα καταργησω από τα προγράμματα το: universal adb drivers, και θα κανω ξανα εγκατασταση με το πρόγραμμα adbdriver. Ο φάκελος Kenzo, είναι σωστος;; την εχω αποσυμπιεσει σωστα την ρομ;;;;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα