Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H merlinios έγραψε:
Έχει κανείς καμία ιδέα τι γίνεται με τις Nilkin ? Και τις θεωρούσα από τις καλές εταιρίες . Για το mimax δεν κάθετε επάνω είναι πιο μικρή και δεν κολλάει και καλά στις άκρες.
Ο/H merlinios έγραψε:
@lallasgr Πως μπορώ να κάνω αυτό το test φίλε μου ? Άραγε το vickmal πουλάει μαϊμούδες προϊόντα ?
-
Πας στο λινκ που έδωσε ο @panospc.
Έχω κάνει και ένα review εδώ και κάτω κάτω γράφω πως κάνεις το τεστ!
100% Nillkin Amazing H+ PRO Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For Redmi Note 3/Note 3 Pro -
Είναι γνήσια παιδιά ευχαριστώ. Για το note3 pro δικό μου λάθος . Επειδή είναι μαύρη η μούρη του δεν φαινόταν ο sensoras μπροστά δίπλα από το ακουστικό οπότε νόμιζα ότι η τρύπα στην niklin είναι παράταιρη . Είδα το review του φίλου @lallasgr που έχει κινητό με άσπρη πρόσοψη οπότε και εκεί φάνηκε.
Για το xiaomi mi max απλά η nilkin φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλη πατάτα . Αναρωτιέμαι πως δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα. -
Σχετικα με το Vickmall: Παρηγγελα το Leagoo shark 1, 180 dollaria, πριν 6 μερες, και τιποτα. Eστειλα email, χθες βραδυ,, συμπληρωσα την φορμα επικοινωνιας,, μου απαντησαν σημερα, ότι δεν το εχουν διαθεσιμο σε λευκο- αυτό παρρηγγελα- αλλα εχουν το μαυρο χρωμα, αν το θελω κλπ, αλλιως θα περιμενω. αυτά.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Σχετικα με το Vickmall: Παρηγγελα το Leagoo shark 1, 180 dollaria, πριν 6 μερες, και τιποτα. Eστειλα email, χθες βραδυ,, συμπληρωσα την φορμα επικοινωνιας,, μου απαντησαν σημερα, ότι δεν το εχουν διαθεσιμο σε λευκο- αυτό παρρηγγελα- αλλα εχουν το μαυρο χρωμα, αν το θελω κλπ, αλλιως θα περιμενω. αυτά.
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Παραγγελεια έκανα, στο σάιτ,, vickmall, το έχει in stock. Δεν το δίνω το mi max. To leagoo έχει μπαταρία 6300 mAh, έχει και την συχνότητα 800, αλλά ο επεξεργαστής είναι 40.000, στο antutu, είναι αργό σε σύγκριση με το mi max, 70.000,, Αν το καθυστέρησουν πάνω από βδομάδα, τότε τι κάνω;;;;;
-
Μηπως γνωρίζει κάποιος, πως μπορώ να ακυρωσω την παραγγελία;
-
Μιλάς με το κατάστημα και εύχομαι να μην το έχουν στείλει...αν το έχουν στείλει λιγάκι δύσκολο να ακυρώσεις παραγγελία.
Όπως και να έχει μιλάς με το κατάστημα/ -
Μιλα στο chat που έχουν στο site τους με τη Selina και εξήγησε της. Αν δεν το εχουν στείλει θα σε εξυπηρετήσουν και θα στο ακυρώσουν. Και θα σου κνουν γρήγορα και την επιστροφή των χρημάτων ...Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Automatic Google Apps Installer for Mi 5 and Mi Max (Windows) | Xiaomi Tips, κοίταξε το, σε εμένα δούλεψε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα