Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ακυρωσα την παραγγελία στο vickmall, και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Ή προμήθεια που κράτησαν είναι 27 δολλάρια;;;
-
Εδώ φαίνεται να έκαναν Refund και € και $ αλλα δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο.
Αλλα με ένα μπακαλικο υπολογισμό που έκανα όχι μόνο δεν σου κράτησαν καμια προμηθεια αλλα από την συνλλαγματική ισοτιμία εβγαλες και "χαρτζιλικι" κοντά στα 6$ -
όταν ειχα φορτωσει το balance, ειχα βαλει, ευρω και λιγα δολλαρια. Επισης από τον λογαριασμο μου στο paypal επέστρεψαν 179,99 δολλαρια, το ακριβες ποσο δηλ. Θα αλλαξω θεμα,, χθες εκανα buckup sto mi max, me twrp. η γνωμη μου, είναι ότι πρεπει να γινεται, πχ σε ένα ΝΟΤΕ 4, το εκανα restore.
-
Τελικα, παρηγγελα το leagoo shark 1, sto geekbuink(~),160 δολάρια. Αναδουμε, θα το στείλουν; Ή καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. αυτά.
-
Αλλο αναξιόπιστο μαγαζί .......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Kαλησπερα στη κοινοτητα.
Μολις εδωσα παραγγελια για ενα 4/128 και πλεον θα τα λεμε συχνα.
Εχω πολλα να διαβασω! -
Καλησπέρα στην παρέα όλο λέω να το κρατήσω και όλο το δίνω με κουράζει κάθε τόσο το μέγεθος ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι...
Οπότε οποίος ενδιαφέρεται το δίνω μαζί με σφραγισμένο tempered glass και γνήσια θήκη smart flip Xiaomi και θήκη σιλικόνης 2 αν δεν κάνω λάθος αγοράστηκε από το honorbuy..... Τιμή 250 ευρώ ευχαριστώ και sorry τους διαχειριστές για το spam!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@tarnanas, μπορείς να κάνεις μία ανάρτηση στο παζάρι αν θες να πουλήσεις την συσκευή σου, εδώ μία που το έγραψες μία που θα "χαθεί" μέσα στα ποστ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@tarnanas, μπορείς να κάνεις μία ανάρτηση στο παζάρι αν θες να πουλήσεις την συσκευή σου, εδώ μία που το έγραψες μία που θα "χαθεί" μέσα στα ποστ
Το έβαλα και στο παζάρι... Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδες ποια η διαφορά του mi max με το pro;γιατί βλέπω έχουν και διαφορά στην Ρομ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα