Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
καλησπερα παρελαβα το mi max και εχω το εξης προβλημα δεν βρισκει τοποθεσια στους χαρτες google και γενικα το gps σαν να μην δουλευει
-
-
-
Ο/H soctap έγραψε:
Καλημερα και παλι. Περιμενοντας το unlock εβαλα official rom κανονικα play store και δεν συγχρονιζονται οι επαφες google ενω υπαρχουν κανονικα στον λογαριασμο .Κοινώς καταστράφηκα δηλ.. λογω δουλειας...sos help
Xiaomi Mi Max
Αν λόγω δουλειάς έχεις άμεσα ανάγκη τις επαφές σου, μια προσωρινή λύση θα ήταν να τις κάνεις εξαγωγή σε ένα αρχείο μέσω browser από το Google contacts και μετά να τις κάνεις εισαγωγή τοπικά στο κινητό. -
Καλημερα αγορασα απο διπλανο φορουμ και θα το εχω στα χερια μου το απογευμα το mi max 3/32.Το τηλεφωνο ειναι σφραγισμενο και ο πωλητης μου ειπε οτι φοραει official stable rom με play store+ota updates.Θα ειμαι ενταξει με αυτην ή εχει bugs;
Αν θελησω να βαλω την ελληνικη
Εχω ηδη mi account λογω του note 3 pro το οποιο ειχα παρει μεταχειρισμενο με unlocked bootloader και ειχα κανει στο λογαριασμο μου αιτηση για ξεκλειδωμα πριν 15 ημερες,η οποια και επικυρωθηκε αλλα δεν χρησιμοποιησα.Το unlock ισχυει και για το mi max; -
Ναι το unlock πάει με το λογαριασμό οπότε λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να ξεκλειδώσεις και το νέο σου τηλέφωνο!
-
-
Σωστός! Και για όλα αυτά τα βήματα υπάρχουν αναλυτικοι οδηγοί
Τσεκαρε την υπογραφή μου.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Κανω ενα crosspost, εαν πρεπει ας το σβησουν οι mods.
Δυο ερωτησεις σχετικα με τη μπαταρια.
Το battery saver στο miui 8 αλλαξε τις επιλογες του και δεν υπαρχει διαθεσιμη η αυτοματη ενεργοποιηση του κατω απο ενα ποσοστο μπαταριας 10 η 15%?
Επισης, η απενεργοποιηση τουο battery saver στο 100% η 60% τι ακριβως σημαινει?
Οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εκτος απο αυτα τα ποσοστα?
Ποιο το νοημα?
Τελος, εχει δοκιμασει κανεις το ultimate mode?
Οταν αναφερει background, εννοει αυτες που εχουμε στα recent apps η αυτες που θα ζητησουν δεδομενα ακομα και αν εχουμε κανει swipe για να κλεισουν?
-
Παρελαβα το τηλεφωνο και εχει περασμενη την MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.21.Για να ξεκλειδωσω να περασω chinese dev η μπορω να προχωρησω σε ξεκλειδωμα με αυτη;An οχι ακολουθω αυτον τον οδηγο;
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen) η αυτον που βαζω την chinese developer στο τηλεφωνο και μετα την φλασαρω μεσω του updater τουκινητου και προχωρω στην διαδικασια ξεκλειδωματος;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για τις πολλες ερωτησεις απλα ειναι η πρωτη φορα και το αγχος ειναι μεγαλο -
Παιδιά μια βοήθεια. Έβαλα στον υπολογιστή Windows 7 64bit. Όταν είχα περάσει την ελληνική ρομ είχα windows 10 και δεν είχα θέμα με τους drivers του κινητού. Σήμερα που πέρασα τα 7αρια στο pc σύνδεσα το κινητό και δεν έβρισκε όλους τους drivers. Στην διαχείριση συσκευών το έχει με θαυμαστικό. Δεν είναι ότι έχω κάποιο πρόβλημα τώρα καθώς πλέον περνάω μέσω κινητού τις αναβαθμίσεις αλλά θέλω να το φτιάξω σε περίπτωση που γίνει κάτι και χρειαστεί ο υπολογιστής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα