Καλησπέρα. Εχθές μου ήρθε το mi max με multilanguage. To κινητό έκανε αναβάθμηση μόνο του στην miui 8 και δουλευει χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν έχει ελληνικά για την ώρα αλλά επαφές μυνηματα όλα είναι μια χαρά και γράφει ελληνικά. Πάρτο έτσι και θα έχεις και αναβαθήσεις εργοστασιακές....και θα είσαι οκ. Ξέχασα να πω ότι δεν έχει κινέζικα app η έκδοση clobal με την multilanguageΟ/H takis19821982 έγραψε:
Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
Ο/H takis19821982 έγραψε:
Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!
Εσένα προφανώς έχει την official global που έχει βγει και όχι κάποια από αυτές που φορτώνουν τα κινεζομαγαζα τις δικές τους.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H matsakonas έγραψε:
Εσένα προφανώς έχει την official global που έχει βγει και όχι κάποια από αυτές που φορτώνουν τα κινεζομαγαζα τις δικές τους.
-
Δλδ να παρω αυτην παιδια?the phone will install firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Aυτο ακριβως μου ειπε.Ποια λετε να παρω.Σορρυ που σας ταλαιπωρω αλλα θελω ελληνικα.Εχει κανεις την version που μου λεει ο κινεζος?ειναι σταθερη?Sorry και ευχαριστω πολυ
-
-
Ο/H takis19821982 έγραψε:
Δλδ να παρω αυτην παιδια?the phone will install firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Aυτο ακριβως μου ειπε.Ποια λετε να παρω.Σορρυ που σας ταλαιπωρω αλλα θελω ελληνικα.Εχει κανεις την version που μου λεει ο κινεζος?ειναι σταθερη?Sorry και ευχαριστω πολυ
-
Αν θες Ελληνικά, τότε πάρτο με αυτή που σου λέει και μετά από 1-2 μέρες που το παραλαβεις σε περιμένουμε εδώ για να σε κατευθύνουμε να περάσεις official, να κάνεις αίτηση και να περιμένεις 2-3 μέρες, να ξεκλειδωσεις και να περάσεις την Ελληνική στο τέλος.
Ο άλλος τρόπος να έχεις Ελληνικα χωρις προβλήματα σε αυτή τη φάση ειναι να πάρεις το κινητό με official global developer. Αλλά ακόμα και με unofficial ROM να έρθει αν περάσεις global developer official θα είσαι οκ. Αλλά καλό είναι να ασχοληθεις και να διαβάσεις λίγο εδώ τους Οδηγούς για να μην πελαγωσεις όταν έρθει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εχω διαβασει και εγω οτι η clobal δεν εχει ελληνικα,Mallon εννοει ο κινεζσος την global 7.3.11.0.Δεν νομιζω πως ειναι official. και πρεπει να εχει κινεζιες μεσα.Ρωραω μην την εχει δουλεψει κανενας.Ευχαριστω και παλι
-
@lallasgr Φοβαμαι μην υπαρχει προβλημα με το bootloader γτ το Mi4c που ειχα παρει ειχε rom πειραγεμενα και μου εσπασε τα νευρα μεχρι να περασω την ελληνικη απο εδω.Αγγλικα ξερω αλλα δεν ειναι για εμενα το κινητο.Εμενα χωνουν για να το φτιαξω.Εφοσον αναγκαστικα θα περασω official rom νομιζω πως ειναι καλυτερα τοτε να το παρω με την official και μετα να σας πρηξω λιγο.Ευχαριστω.Τι πιστευεις?Τy
-
Ναι θα έλεγα ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση
Σε λίγο καιρό και.η global stable θα έχει ελληνικά οπότε όλα καλά για άτομα που δεν ασχολούνται
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ok.Aρα παιρνω official κινεζοαμερικανικη και οταν μου ερθει με το καλο μιλαμε!!!Ευχαριστω πολυ @lallasgr @mastersakis @matsakonas !!!!!!
-
Εγω χτες που το παρρελαβα ειχει περασμενη την MUI 8 GLOBAL 6.7.21 BETA και στο μενου ειχε πολυ λιγα ελληνικα . Μου εβγαλε update το εκανα και τωρα ειμαι στην 6.9.22 GLOBAL και ολο το μενου ειναι μεταφρασμενο στα ελληνικα και δουλευει αψογα μεχρι στιγμης το τηλεφωνο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα