Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • ευχαριστώ για την απαντηση...
      Η αλήθεια ειναι οτι τα windows δεν θέλω να τα αλλάξω ...μου αρέσουν πολυ και τα εχω βολευτεί.. Αλλα για αυτό ρωτάω αν αξίζει να τα απαρνηθώ για το mi max..
    • Καλησπέρα παίδες,

δεν ξέρω αν είναι το πλέον κατάλληλο θέμα για να κάνω την ερώτησή μου και αν όχι πείτε μου, αλλά

θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό από Ελλάδα, αφού μπορώ να συμψηφίσω ΦΠΑ 24%, να κερδίσω λίγο χρόνο στην αναμονή παράδοσης και να έχω εγγύηση από το ελληνικό κατάστημα.
      Με ενδιαφέρει να κρατήσει η συσκευή τις επιδόσεις της για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αξίζει η έκδοση prime με 652 και 4 gb (390€) σε σχέση με την 650 και 3gb (232€) ή και αυτή με 652 με 3gb (329€);

Ποιά έκδοση προτείνετε εσείς που έχετε προφανώς την hydrogen και γιατί;

=============== Δεκ 13th 2016, 9:38am ===============

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή έστω να με παραπέμψει στο σωστό topic;
    • Ο/H myt.jim έγραψε:

ευχαριστώ για την απαντηση...
      Η αλήθεια ειναι οτι τα windows δεν θέλω να τα αλλάξω ...μου αρέσουν πολυ και τα εχω βολευτεί.. Αλλα για αυτό ρωτάω αν αξίζει να τα απαρνηθώ για το mi max..
      Έχω το lumia 950 xl και έχω και το Mi max 3/32, φίλε μου το 950 xl είναι ένα απίστευτο τηλέφωνο αλλά θέλω και το Mi max, νομίζω πως η απάντησή μου θα σε ικανοποιήσει.
    • Διαφήμιση
    • Χα χα τωρα τι με βοήθησες..... Εντάξει το 950xl το θέλω και dual sim βγαίνει στα 370 με 400€ και xiaomi mi max στα 230€.Η Τιμη στην διαφορα ειναι σημαντικη αλλα επειδη δεν ειμαι τυπος που αλλαζει καθε λιγο και λιγακι κινητό οπως το 1320 Lumia το εχω 3 χρονια . Τα windows σιγουρα με βολευουν και το 950 xl εχει κ πολυ καλη καμερα σε σχεση με το xiaomi. Οποτε εσυ που εχεις και τα δυο πιο προτεινεις απο τα δυο ;
    • Ο/H myt.jim έγραψε:

Χα χα τωρα τι με βοήθησες..... Εντάξει το 950xl το θέλω και dual sim βγαίνει στα 370 με 400€ και xiaomi mi max στα 230€.Η Τιμη στην διαφορα ειναι σημαντικη αλλα επειδη δεν ειμαι τυπος που αλλαζει καθε λιγο και λιγακι κινητό οπως το 1320 Lumia το εχω 3 χρονια . Τα windows σιγουρα με βολευουν και το 950 xl εχει κ πολυ καλη καμερα σε σχεση με το xiaomi. Οποτε εσυ που εχεις και τα δυο πιο προτεινεις απο τα δυο ;
      Φίλε καλησπέρα....μην το ψάχνεις πολύ . Πάνε σε adroid. Όσο και καλά να ειναι τα windows τις δυνατότητες του adroid δεν τις φτάνει, και όσο η google το αναπτύσει θα είναι πάντα μπροστά
    • Ο/H myt.jim έγραψε:

Χα χα τωρα τι με βοήθησες..... Εντάξει το 950xl το θέλω και dual sim βγαίνει στα 370 με 400€ και xiaomi mi max στα 230€.Η Τιμη στην διαφορα ειναι σημαντικη αλλα επειδη δεν ειμαι τυπος που αλλαζει καθε λιγο και λιγακι κινητό οπως το 1320 Lumia το εχω 3 χρονια . Τα windows σιγουρα με βολευουν και το 950 xl εχει κ πολυ καλη καμερα σε σχεση με το xiaomi. Οποτε εσυ που εχεις και τα δυο πιο προτεινεις απο τα δυο ;
      Λοιπόν μετά την συμβίωση των δύο (950XL+XIAOMI MI MAX) έκλεισα στο τούμπανο 950XL. Δυστυχώς παρόπλισα το xiaomi για το λόγο ότι μου αρέσουν τα Windows και μόνο. Το xiaomi είναι απλά και αυτό καταπληκτικό.
    • Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

Καλημέρα. Κάτοχος Μαξ και εγώ από redmi note 3pro. Το πήρα από ένα φίλο με αυτή την ρομ. Για να πάω σε xtrv πρέπει να βάλω οφισιαλ κινεζική για να ξεκλειδώσω τον bootloader πρώτα και μετά να φλασαρω την ελληνική? Ευχαριστώ και Καλημέρα και πάλι.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

Καλημέρα δες πρώτα σε τι κατάσταση είναι ο bootloader και αναλόγως προχωράς επίσης τσεκάρεις εάν (έχεις ήδη άδεια για ξεκλείδωμα) κατά πόσο ισχύει ακόμα γιατί έχουν γίνει λίγο περίεργα τα πράγματα εκεί καλόριζικό ! :)

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Καλημέρα. Κάτοχος Μαξ και εγώ από redmi note 3pro. Το πήρα από ένα φίλο με αυτή την ρομ. Για να πάω σε xtrv πρέπει να βάλω οφισιαλ κινεζική για να ξεκλειδώσω τον bootloader πρώτα και μετά να φλασαρω την ελληνική? Ευχαριστώ και Καλημέρα και πάλι.

Σε τι δεν σε ικανοποιεί η official global developer?

• Εχθές το πήρα, δεν την έχω δει ακόμα. Απλώς ρωτάω γιατί κάποια στιγμή θέλω να βάλω την xtrv. Με την γκλομπαλ το πήρα και είχε ευρωπαϊκό φορτιστή. Χωρίς ανταπτορα.

• Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Εχθές το πήρα, δεν την έχω δει ακόμα. Απλώς ρωτάω γιατί κάποια στιγμή θέλω να βάλω την xtrv. Με την γκλομπαλ το πήρα και είχε ευρωπαϊκό φορτιστή. Χωρίς ανταπτορα.

Μια χαρά είναι....αυτήν έχω και είναι σταθεροτατη....

• Διαφήμιση