Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)

• Mi-MAX
    • Παιδιά, από ότι έχω καταλάβει έχει bug η εφαρμογή mail με την υπηρεσία exchange. Μου βγάζει συνέχεια λάθος όνομα χρήστη ή password. Ψάχνοντας λίγο βρήκα και άλλους χρήστες να έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε εσάς που χρησιμοποιείτε exchange σας λειτουργεί? ΄Προσωπικά το μόνο που βρήκα για να λειτουργήσω το εταιρικό mail είναι μέσω του ms outlook app. εκεί μόνο μου δούλεψε ο exchange.
      Τα παραπάνω ισχύουν τόσο σε global stable όσο και σε global dev.
      Όσοι έχετε ελληνική τι παίζει?
    • Του πέρασα για το χαβαλέ,lineage os 14.1 official και έχω πάθει πλακα!
      pure android φαση.
      Πολύ πιο σβέλτο και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.Μιλάμε για δυο ώρες διαφορα οθόνη.
      Βεβαια μου λείπει το miui.Το θεωρώ πολύ όμορφο λειτουργικό.

Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H kmiglis έγραψε:

Εχεις κανεις παρατηρησει εαν οι πυρήνες του φτανουν στο μαξ?
      Εμενα μονο μεχρι 1400 και τα διαφορα προγραμματα ανιχνευσης ταχυτητας μεχρι 1400 το δειχνουν, με 6.12.22 beta ειμαι.
      Εμένα οι πρώτοι τέσσερις πυρήνες φτάνουν μέχρι 1400 και οι δύο τελευταίοι μεχρι 1800. Δεν χρησιμοποιώ όμως κάποιο πρόγραμμα για να το δω, απλώς ενεργοποιώ την προβολή χρήσης CPU από τις επιλογές για προγραμματιστές.
      φίλε μου καλησπέρα
      φαντάσου ότι είναι 2 cpu ένας 4πυρινος+ενας 2πυρινος ενας αργός και ένας πιο γρήγορος διαφορετικοί μεταξυ τους
      η αργη τετραδα δουλευει στα 1400max και το γρηγορο ζευγαρι πανε 1800 απο κατασκευης τους δεν αλλαζει αυτο
      και lineage να βαλεις το ιδιο θα δουλευουν!
    • Ο/H jaguar13 έγραψε:

Καλημέρα. Έχω το max 3/32 με global stable 8.1.6. Έχω πρόβλημα με τις επαφές από το Facebook. Δεν τις εμφανίζει ούτε στα accounts για να τις επιλέξω για συγχρονισμό ούτε και στην ίδια την εφαρμογή. Επίσης το Dropbox δεν εμφανίζει όλα τα αρχεία και φακέλους.
      Έχετε παρόμοια θέματα; Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Έκανα και επαναφορά αλλά τίποτα.

=============== Ιαν 27th 2017, 12:36pm ===============

Ο/H vtag έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά
      Έχω κι εγώ το 3/32 international version όπως την αποκαλεί το Geekbuying με την τελευταία Global Stable 8.1.6 αλλά από τότε που το έχω (7 ημέρες) παρατηρώ μεγάλο battery drain κ;τα την διάρκεια της αναμονής ακόμα και αν το βάλω σε λειτουργία πτήσης! Ένα τω μεταξύ πήγα στην κατανάλωση της μπαταρίας και δεν φαίνεται τίποτα περίεργο, δοκίμασα επανεκκινήσεις αλλά τίποτα.......τι προτείνετε;
      Κι εγώ το ίδιο έχω, αλλά δεν παρατηρώ μεγάλη κατανάλωση. Όμως το χρησιμοποιώ χαλαρά δηλαδή έχω μονίμως το wifi ανοιχτό, κάνω 1-2 τηλέφωνα την εβδομάδα μιλώντας αρκετή ώρα κάθε φορά, παίζω κάτι παιχνίδια που έχω κατεβάσει (σκάκι τάβλι ντάμα κλπ) 2-3 φορές την εβδομάδα στην καφετέρια και η μπαταρία πέφτει περίπου στο 30% σε 3 μέρες. Ίσως θα άδειαζε εντελώς σε 4 ημέρες, αλλά δεν το έχω αφήσει να μου αδειάσει. Το φορτίζω κάθε δύο ημέρες χωρίς να είναι απαραίτητο (αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Full χρήση δεν έχει τύχει να του κάνω ακόμη, αλλά πιστεύω ότι θα έφτανε 2 ημέρες. Πριν είχα το Lumia 535 και με την ίδια χρήση, η μπαταρία έφτανε στο 30% περίπου σε μιάμιση μέρα και αναγκαζόμουν σχεδόν κάθε βράδυ να το φορτίζω. Με το mi max δεν έχω πλέον τόσο άγχος με τη μπαταρία.
    • Παιδιά μια ερώτηση....Θέλω απο official global developer να πάω στην stable αλλά δεν με αφήνει γιατί μου βγάζει αδυναμία επαλήθευσης....Από την συσκευή απευθείας πάω να φλασαρω...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που παρουσιάσει οποιαδήποτε βλάβη. Υφίσταται εγγύηση του τηλεφώνου μας στην Ελλάδα?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jaguar13 έγραψε:

Παιδιά, από ότι έχω καταλάβει έχει bug η εφαρμογή mail με την υπηρεσία exchange. Μου βγάζει συνέχεια λάθος όνομα χρήστη ή password. Ψάχνοντας λίγο βρήκα και άλλους χρήστες να έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε εσάς που χρησιμοποιείτε exchange σας λειτουργεί? ΄Προσωπικά το μόνο που βρήκα για να λειτουργήσω το εταιρικό mail είναι μέσω του ms outlook app. εκεί μόνο μου δούλεψε ο exchange.
      Τα παραπάνω ισχύουν τόσο σε global stable όσο και σε global dev.
      Όσοι έχετε ελληνική τι παίζει?
      global stable και 2 λογαριασμοί exchange στο native mail app του miui. Κανένα πρόβλημα.
    • Ο/H Vaerel έγραψε:

Πρωτο ποστ, πρωτη φορα xiaomi και πρωτη φορα τοσο μεγαλη οθονη! Περιμένω το mi max σε κανενα 10ημερο (αμαν και αυτοι οι κινεζοι με την περιεργη πρωτοχρονια) το πηρα απο το mygad που γραφει...
      "Official Global ROM Greek
      Με έπισημο Ελληνικό Μενού - MIUI v8.1"

Επειδη δεν με λες και χακερ, θα την παλεψω με αυτην την ROM ? Θα κανει αναβαθμίσεις κτλ?
      Αν δεν κάνει καμιά πατατιά η Xiaomi (βλ. Rn4) θα πάρει κανονικά αναβάθμιση. Επίσης, αν δεν σου αρέσει η Official ROM, περνάς ότι ROM θες... μη το brickάρεις απλά, αλλά με ότι ROM και να μας το στείλεις πίσω για εγγύηση no-problemo! ;)
    • Καλημέρα, από χτες είμαι κάτοχος mi max 32/3 , έρχομαι από LG G5, μπορώ να πω ότι πλην της κάμερας σε σχέση με το G5 η οποία ήταν κορυφαία, σε όλα τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ιδίως στο θέμα αυτονομίας, έχω πάθει πλάκα!!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • κάμερα ποιότητας g4-g5, δεν πρόκειται να βρεις στα xiaomi.....όλα τ άλλα ναι, αυτό, ίσως σε 5-6 χρόνια!!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!