Εννοείς από την ώρα που συνδέθηκα με το I'd ??71 ώρες είναι στάνταρ δηλαδή??δεν έκανα κάτι λάθος ε??
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Όχι δεν έκανες τίποτα λάθος. Σε τρεις ημέρες θα το ξεκλειδώσεις.
-
οκ ευχαριστώ.εχω ήδη κατεβάσει την άρωμα ρομ κ πήγα να τα κάνω όλα σήμερα.αλλα υπομονή τότε μέχρι Σάββατο.
-
Τυχερός είσαι πάντως, γιατί κάπου διάβασα ότι αυτός ο χρόνος σε λίγο καιρό θα αυξηθεί σε μια...βδομάδα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κατεβάζοντας το CPU z είδα ότι οι δύο πυρήνες κοιμούνται... είναι. Off. Είναι θέμα της ρομ?? φοράει την global Dev 7.6.29
=============== Ιουλ 6th 2017, 7:59am ===============
Κατεβάζοντας το CPU z είδα ότι οι δύο πυρήνες κοιμούνται... είναι. Off. Είναι θέμα της ρομ?? φοράει την global Dev 7.6.29
Κάποια απάντηση???όπως κ στο Aida 64 λέει 4πυρηνες στο 1.4
=============== Ιουλ 8th 2017, 7:53pm ===============
Ολα καλά μετά από 72 ώρες αναμονής...ξεκλειδώσαμε κ μπήκε η Ελληνική Dev.
=============== Ιουλ 9th 2017, 7:54am ===============
Καλημέρα..πέρασα χθές την ελληνική κ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή της άλφα bank..μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει είσοδο με δαχτυλικο αποτύπωμα.....
=============== Ιουλ 9th 2017, 7:56am ===============
Αυτό -
Ο/H George 21 έγραψε:
Καλημέρα..πέρασα χθές την ελληνική κ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή της άλφα bank..μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει είσοδο με δαχτυλικο αποτύπωμα.
-
-
Σβήσε το δακτυλικό αποτύπωμα που έχεις ορίσει μέσα από τις Ρυθμίσεις => Οθόνη κλειδώματος & Δακτυλικό αποτύπωμα, φτίαξε ένα νέο, και μπες πάλι στην εφαρμογή της Alpha και προσπάθησε να ορίσεις εκ νέου πρόσβαση με δακτυλικό.
Update στη νεότερη έκδοση της εφαρμογής έχεις κάνει; -
@George 21 Ελπίζω να μην είσαι root γιατί υπάρχει ασυμβατότητα με το σύνολο των περισσότερων εφαρμογών αυτών των Τραπεζών.
-
-
-
@George 21 Πιθανόν το app της Τράπεζας έχει αλλάξει ως προς το root το επαναλαμβάνω σχεδόν το σύνολο των Τραπεζών για της εφαρμογές τους δεν λειτουργούν με το root.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα