Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
-
-
Ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές - κάτω κάτω το γρανάζι και μουσική εκεί κάνεις επιλογή για προεπιλεγμένο πρόγραμμα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ρυθμίσεις - εγκατεστημένες εφαρμογές - κάτω κάτω το γρανάζι και μουσική εκεί κάνεις επιλογή για προεπιλεγμένο πρόγραμμα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ήτανε το πρώτο πράγμα που έκανα αλλά δεν δουλεύει, τουλάχιστον σε εμένα.
Οποίο πρόγραμμα και να βάλω ως προεπιλογή, όταν κάποιος player δεν παίζει μουσική με διπλό ταπ πάντα μου ανοίγει ο μαμά.
Όταν παίζει κάποιος μουσική τότε με διπλό ταπ ανοίγει αυτός που παίζει.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός...
Sent from my Amstrad CPC 6128 -
Δεν υπάρχει δυνατότητα βιντεοκλησης στην συσκευή??όχι μέσω app. Viber κ τέτοια εννοώ κατευθείαν ?
-
θα ηθελα να ρωτησω απο ποια xiaomi κινητα ταιριαζουν τα πλαινα πληκτρα του xiaomi mi max? γτ μου χαλασαν κ θελω να τα αλλαξω αλλα δεν βρισκω εδω ελλαδα οποιος γνωριζει ας μου πει ευχαριστω πολυ
-
Καλησπέρα κ από μένα...
Πρώτη φορά στο φόρουμ μετά από ζημιά που έπαθα και το ανακάλυψα...
Σήμερα έσπασε η οθόνη του mi-max και έχω τρελαθεί.Έπεσε με την γωνία και ράγισε απ'άκρη σ'άκρη...
Βρήκα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για τεχνικό το παρακάτω
Xiaomi Mi Max screen WH
Τον κάλεσα και μου είπε ότι θα έχει το ανταλλακτικό (γνήσιο κατά τα λεγόμενά του) την Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή το κινητό θα είναι έτοιμο.Έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή διότι δεν βλέπω να έχει και κριτικές ο συγκεκριμένος ακόμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H Swthrhs Mpakogiwrgos έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω απο ποια xiaomi κινητα ταιριαζουν τα πλαινα πληκτρα του xiaomi mi max? γτ μου χαλασαν κ θελω να τα αλλαξω αλλα δεν βρισκω εδω ελλαδα οποιος γνωριζει ας μου πει ευχαριστω πολυ
-
-
Καλά εντάξει.... Να μην σου τύχει τέτοιο πράγμα.... Υδρωσα που είδα το βίντεο!!!!
-
Αυτό το βίντεο είναι η βοήθεια που ζήτησα?
Λέω να δώσω τα 59€ που μου ζήτησαν και να μην το πω ούτε του παπά...κι ας είναι και μούφα η οθόνη...
Χαχαχα...Ευχαριστώ φίλε μου,πλάκα κάνω,αλλά δεν το'χω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα