Δεν είναι δυσκολο.. πειραματίστηκα στο δικό μου... βλέποντας το βίντεο. Ασχετο ρε παιδιά..οι επιλογες για το εικονίδιο του καιρού που έβγαζε 6-7 που χάθηκε???πως το εμφανίζουμε?
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
-
-
Ο/H gioba έγραψε:
κι ας είναι και μούφα η οθόνη...
Να ζητήσεις απλά να είναι σωστή η αφή γιατί κατά καιρούς έρχονται κάτι οθόνες χάλια(2 σημείων αφή) που απλά υπολειτουργούν.. -
Ρε παιδιά σου αν έχει ξαναειπωθει, αλλά σε ποια θέση (sim1 ή sim2) παίζει το 4G??
-
@Giannis Lapokonstantakis και στις 2 νομίζω. Εμένα με κοσμοτε παίζει και στις 2.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giannis Lapokonstantakis έγραψε:
Ρε παιδιά σου αν έχει ξαναειπωθει, αλλά σε ποια θέση (sim1 ή sim2) παίζει το 4G?
-
Έχω μια σύνδεση cosmote (sim1) και ένα whats up (sim2). Ρωτάω γιατί αν και είμαι σε μέρος με 4G κάλυψη και έχω ρυθμίσει τα δεδομένα να είναι μέσω whats up δεν βλέπω πότε σήμα 4G, μόνο H+ και 3G. Αν θυμαμαι καλά όταν είχα τις κάρτες αντίθετα έβλεπα 4G. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι με το whats up, αν και υποτίθεται ότι είναι ήδη 4G??
-
Η κάρτα σου μήπως είναι παλιά; Ή μήπως είναι κομμένη:
-
Το whats up τώρα το πήρα, η cosmote είναι nano, αλλά έτοιμη, δεν την έκοψα εγώ...
-
Στο whatsup έχεις ζητήσει ενεργοποίηση του 4G;
-
Γιατί, πρέπει να ζητήσω, δεν είναι έτοιμο? Αφού σαν 4G internet το προωθούν!!!
-
Χρειάζεται να κάνεις ενεργοποίηση του 4G για το νούμερο τηλεφώνου που σε ενδιαφέρει.
Αν το έχεις κάνει και έχει ενεργοποιηθεί, τότε το πρόβλημα είναι αλλού.
Αν δεν το έχεις κάνει μπορείς να πας σε ένα κατάστημα να το ζητήσεις.
Έχω διαβάσει ότι γίνεται και με sms 4G στο 1333, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Πήγα η ίδια και το ενεργοποίησα. -
4G στο 1333 και είσαι οκ
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα