δεν ειναι θεμα βολεματος. θα με βολεψει. το θεμα ειναι απο επιδοσεις πως παει σε σχεση με τα μεγαλα ????? αξιζει τα 80€ ή να το αφησω??????
Γενική Συζήτηση για το Xiaomi Mi Max (Hydrogen)
- Mi-MAX
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Αν δεν χρησιμοποιείς βαριές εφαρμογές ή παιχνίδια πιστεύω ότι δεν θα δεις τεράστια διαφορά...περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να σου πει μόνο κάποιος που το έχει στα χέρια του
-
Εβλεπα με την official stable 8.5.1.0 μεγαλη μειωση στη διαρκεια της μπαταριας. Οποτε εβαλα official dev με εβδομαδιαια ενημερωση με τη βοηθεια του φιλου @derveni Παλι η μπαταρια πεφτει γρηγορα αν και λιγο βελτιωθηκε η καταναλωση. Εχει συμβει και σ αλλους η μετα 11 μηνες εχω φυσιολογικη φθορα?
-
-
Καλησπέρα σε όλους.
Mi Max Hydrogen με 8.5.1.0 official stable.
Να αναφέρω ένα πρόβλημα μήπως συμβαίνει και σε κάποιον άλλο.
Κάποιες φορές όταν γράφω ένα μήνυμα πχ στο messenger, στο viber ή οπουδήποτε αλλού δεν έχει σημασία , τρώει κόλλημα και το πληκτρολόγιο χάνεται μαζί με την εφαρμογή που χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή. Δεν κλείνει εντελώς, απλά σα να κάνει minimize στον υπολογιστή. Στη συνέχεια την ανοίγω ξανά , δεν χάνεται το κείμενο που ήδη έχω γράψει και συνεχίζω κανονικά.
Έχω παρατηρήσει ότι συνήθως το κάνει όταν παταω το space. Έχω αλλαξει διάφορα πληκτρολόγια , αλλά το κάνει σε όλα όσα έχω δοκιμάσει.
Μπορεί να φάει κόλλημα και να μην το κάνει καθόλου (όπως τώρα που γράφω το κείμενο αυτό) αλλά μπορεί να το κάνει 2-3 φορές, και είναι πολύ σπαστικό...
Εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
Υ.Γ. Εμείς θα πάρουμε official stable miui 9 ?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπέρα φίλε...σε αυτήν την φάση περίμενε να πάρουμε την miui9....και αν δεν στρώσει το ψάχνεις παραπέρα
=============== Δεκ 2nd 2017, 1:35pm ===============
ήρθε σε μένα miui9 -
- Καλημέρα Σάκη. Τι εννοείς ότι ήρθε σε σένα; Μέσω της εφαρμογής "Ενημερώσεις" το έκανες ή ξεκίνησε αυτόματα το update;
- Καλημέρα Σάκη. Τι εννοείς ότι ήρθε σε σένα; Μέσω της εφαρμογής "Ενημερώσεις" το έκανες ή ξεκίνησε αυτόματα το update;
-
Ο/H geoneo έγραψε:
- Καλημέρα Σάκη. Τι εννοείς ότι ήρθε σε σένα; Μέσω της εφαρμογής "Ενημερώσεις" το έκανες ή ξεκίνησε αυτόματα το upd
- Καλημέρα Σάκη. Τι εννοείς ότι ήρθε σε σένα; Μέσω της εφαρμογής "Ενημερώσεις" το έκανες ή ξεκίνησε αυτόματα το upd
-
εχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε miui 9 επιβεβαιώνω και γω.
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το gps ....μετά από πτώση και αλλάγη οθόνης ενώ το υπόλοιπο τηλέφωνο λειτουργεί χωρίς πρβ , δε βρίσκει κανένα δορυφόρο ,το περίεργο είναι ότι αν μπω στους χάρτες της google και πατήσω τη τοποθεσία μου , μου τη βγάζει με ακρίβεια από εκεί και πέρα αν βάλω διαδρομή ενώ μου τη δείχνει στους χάρτες όταν αρχίσω να οδηγώ λέει συνέχεια "επανεστίαση" χωρίς να προχωράει η διαδρομή χάρτες. Καμμία ιδέα?
-
Ο/H Haris Babis Miliotis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Mi Max Hydrogen με 8.5.1.0 official stable.
Να αναφέρω ένα πρόβλημα μήπως συμβαίνει και σε κάποιον άλλο.
Κάποιες φορές όταν γράφω ένα μήνυμα πχ στο messenger, στο viber ή οπουδήποτε αλλού δεν έχει σημασία , τρώει κόλλημα και το πληκτρολόγιο χάνεται μαζί με την εφαρμογή που χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή. Δεν κλείνει εντελώς, απλά σα να κάνει minimize στον υπολογιστή. Στη συνέχεια την ανοίγω ξανά , δεν χάνεται το κείμενο που ήδη έχω γράψει και συνεχίζω κανονικά.
Έχω παρατηρήσει ότι συνήθως το κάνει όταν παταω το space. Έχω αλλαξει διάφορα πληκτρολόγια , αλλά το κάνει σε όλα όσα έχω δοκιμάσει.
Μπορεί να φάει κόλλημα και να μην το κάνει καθόλου (όπως τώρα που γράφω το κείμενο αυτό) αλλά μπορεί να το κάνει 2-3 φορές, και είναι πολύ σπαστικό...
Εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
Υ.Γ. Εμείς θα πάρουμε official stable miui 9 ?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Haris Babis Miliotis έγραψε:
Καλησπέρα. Αναφέρω ξανά ένα πρόβλημα που έχω διότι με την αναβάθμιση στο miui 9 δε διορθώθηκε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
Την έχουν πατήσει πάρα πολλά άτομα, μαζί με εμένα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα