Επειδή ενδιαφέρομαι για την εκδοση με τα 2gb μπορεις να μου βρεις λινκ για αυτην;
Xiaomi Redmi Note 3 AliExpress
-
-
-
Vickmall εγγύηση, ακόμη το περιμένω και μάλλον δεν θα έρθει ποτέ!!!
-
-
Ο/H Thanos83 έγραψε:
Vickmall εγγύηση, ακόμη το περιμένω και μάλλον δεν θα έρθει ποτέ!!!
Πότε το πήρες; Με Singapore Post ε; Δεν φταίει το Vickmall .
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε παιδια ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω αλλα ειμαι λιγο σκεπτικος... ειναι σιγουρα ασφαλης η αμεση αγορα απο AliExpress; Εννοω χωρις PayPal; Επισης φοβαμαι και το αλλο οτι επειδη ερχεται μεσω ΕΛΤΑ μην ερθει σπασμενο το κινητο...
-
Από όπου και να το πάρεις με Ελτα θα έρθει, εκτώς και εάν επιλέξεις dhl ή άλλη κούριερ από κίνα και θα πληρώσεις τα κερατιάτικα του Τελωνίου. Υπάρχει και η Ευρωπαϊκή αποθήκη όμως που πάλι θα σου έρθει πιο ακριβό, αλλά και χωρίς τελωνίο. Σου προτείνω για την ώρα να το πάρεις από κινεζομάγαζο με postnl ή singpost πάντα όμως με την κάλυψη του paypal. Άσε το aliexpress για θήκες, tempered glass και λοιπά παρελκόμενα. Η απόφαση είναι δική σου, όπως βεβαίως και τα λεφτά.
Μαγαζιά θα βρείς μπόλικα στο forum μας αναζητόντας τα στο τόπικ αξιολόγηση καταστημάτων από Κίνα. -
Ο/H Rouke έγραψε:
Ρε παιδια ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω αλλα ειμαι λιγο σκεπτικος... ειναι σιγουρα ασφαλης η αμεση αγορα απο AliExpress; Εννοω χωρις PayPal; Επισης φοβαμαι και το αλλο οτι επειδη ερχεται μεσω ΕΛΤΑ μην ερθει σπασμενο το κινητο...
Για τα ΕΛΤΑ, όλα τα δέματα με ΕΛΤΑ έρχονται και τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι για σπασμένη συσκευή. -
Λέω εγώ τώρα και την άλλη εκδοχή.... εάν είναι μεταχειρισμένο από το αλι και τριςαλι;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Τι να πω ρε παιδια εμενα σαν σελιδα παντως μου φαινεται πιο μεγαλη και πιο ασφαλης το AliExpress σε σχεση με κατι vickmall και γω δεν ξερω τι... συγκεκριμενα απο αυτον τον πωλητη θελω να το παρω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com και απο οτι βλεπω απο τις κριτικες δεν νομιζω να ειναι κανας λωποδυτης
-
Απο οτι βλεπω δεν εχει επιλογη να πληρωσω μεσω PayPal αλλα μονο μεσω Visa???
-
Το aliexpress δεν συνεργάζεται με paypal, παρέχει την δική του ασφάλεια.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα