Αφού έχετε όρεξη να βοηθήσετε στις δοκιμές (μια που δεν έχουμε την συσκευή), θα βγάλουμε άκρηΟ/H Octaviastikos έγραψε:
Δεν ξέρω εάν τελικα θα έχουμε επισιμη ρομ την παρασκευη!! Βλεπω πολλά προβλήματα ακόμα....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑφού έχετε όρεξη να βοηθήσετε στις δοκιμές (μια που δεν έχουμε την συσκευή), θα βγάλουμε άκρηΟ/H Octaviastikos έγραψε:
Δεν ξέρω εάν τελικα θα έχουμε επισιμη ρομ την παρασκευη!! Βλεπω πολλά προβλήματα ακόμα....
ειδα ότι δεν μπορώ να αλλάξω τα δικαιώματα σε αυτήν την ρομ...ενώ σε άλλες μπορώ!Ο/H dnomikos έγραψε:
Αφού έχετε όρεξη να βοηθήσετε στις δοκιμές (μια που δεν έχουμε την συσκευή), θα βγάλουμε άκρηΟ/H Octaviastikos έγραψε:
Το είδες στο en.miui αυτό κάπου!?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@vaggelis xania
Για κάνε εκκαθάριση δεδομένων μήπως στρώσει της εφαρμογής radio.
Και τα δυο είναι byg η αριθμομηχανή δουλεύει κανονικά αν γυρίζεις το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά. Prime: ram 3gb, 2.15 cpu. 64gb internal storage. Pro: 4gb ram, 2.15 cpu, 128gb internal storage+ποιότητα κατασκευής διαφορετική. Αυτά ξέρω ως βασικές διαφορές.α Ας μας φωτίσει και κάποιος άλλος?Ο/H HeavenScent έγραψε:
Και εγώ επιβεβαιώνω για την αριθμομηχανή (αν και αν κάνεις π.χ. 100.000 + 100.000 σου βγάζει = 200)
Επίσης η εφαρμογή aliexpress δεν κάνει ούτε login ούτε δείχνει τίποτα στο search, ούτε τα trends τπτ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής ή miui8, αλλά πιστεύω πως φταίει το miuiπριν δούλευε μια χαρά, τώρα λέει can't connect to server/check internet connection.
Υ.Σ. Ψήθηκα να πουλήσω το MI4 LTE και να πάρω το MI 5, το Prime αξίζει ή να πάω στο pro? (sorry για το off topic)![]()
Η έκδοση 4.8.5 aliexpress δουλεύει κανονικά με miui 6.6.12 Με τις επόμενες υπάρχει το θέμαΟ/H HeavenScent έγραψε:
Επίσης η εφαρμογή aliexpress δεν κάνει ούτε login ούτε δείχνει τίποτα στο search, ούτε τα trends τπτ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής ή miui8, αλλά πιστεύω πως φταίει το miuiπριν δούλευε μια χαρά, τώρα λέει can't connect to server/check internet connection.