Πήγαιωε Πλοηγό - Ρυθμίσεις - Προηγμένα - κάπου θα λέει ορισμός αρχικής σελίδας βάλε google.gr ή com και τελείωσες με τα Κινέζικα.Ο/H pkatsaras έγραψε:
Η 6.6.14 παίζει τίποτα με το αναγνωριστικό; Ο πλοηγός είναι τιγκα στο κινέζικο, δεν έχει Google για μηχανή αναζήτησης και το titanium backup δε μπορούσε να μου επαναφέρει τις εφαρμογές. Επίσης, μου βγάζει το candy crush saga ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου! Καθαρή εγκατάσταση!
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Η 6.6.14 παίζει τίποτα με το αναγνωριστικό; Ο πλοηγός είναι τιγκα στο κινέζικο, δεν έχει Google για μηχανή αναζήτησης και το titanium backup δε μπορούσε να μου επαναφέρει τις εφαρμογές. Επίσης, μου βγάζει το candy crush saga ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου! Καθαρή εγκατάσταση!
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά αυτό το έκανα απλά μου κάνει εντύπωση που λείπει το Google. Επίσης δε μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν μου πέρναγε τις εφαρμογές (χωρίς δεδομένα) το Titanium Backup. Ακόμα και χειροκίνητα. Anyway, πλησιάζει η μεγάλη ώρα!
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σήμερα βγαίνει η πρώτη MIUI 8. Τι θα έχει...
MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16 Full Changelog
There are over a thousand optimizations in MIUI 8, please allow me to introduce some new features for you!
- Brand new design
- Second space
- Support for cloning most apps
- Long screenshots
- New Calculator
- New scanner
- Shortcut menu
- Mi Lanting font
- Support for speech-to-text output in Recorder
- Special effects for video editing
- New templates for Notes
- Redesigned Task Manager
- Redesigned Gallery
- Smart menu for editing text
- Wallpaper Carousel
- All-new Battery saver
- Recognition for fraudulent messages
Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Optimization - Can't unlock Second space with Mi Band (06-14)
Fix - Couldn't see percentage progress of the system updates (06-14)
Market
New - New power saving algorithm for automatic updates (06-14)
Fix - Problems with "Install" button in Downloads (06-14)
Live
New - New design (06-15)
New - Customizable Beautify (06-15)
New - Support for Traditional Chinese and English (06-15)
Optimization - 16 new animations (06-15)
Optimization - Minor adjustments and improvements (06-15)
Mi Drop
Fix - Mi Drop could not find the receiver after GPS was closed (06-07)
Notes:
1) After upgrading to MIUI 6.6.16, there willl be no more update for Mi Max Alpha ROM. Please manually download MIUI Developer ROM and flash via Recovery.
2) Due to the limitation of hardware platform, devices running MIUI 8 based on Android 4.4 (Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G) don't support 'Second space' and 'Cloned apps' for now.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Γιατί πότε είχε σχέση η αναβάθμιση της miui με την μετάβαση στην επόμενη έκδοση android!? Γνώρισα την miui στην έκδοση 5. Καμία επόμενη έκδοση δεν συνοδεύτηκε με αυτόματη αναβάθμιση και στην έκδοση android.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ήδη μπήκαν στο φούρνο οι πρώτες Developer ROM και έχουμε δρόμο μπροστά μας, καθώς θα προσπαθήσουμε να ενεργοποιήσουμε σε αυτές, και το ROOT μέσα από το ROOT Manager της MIUI, και όχι από το Super User με τα προβλήματα που δημιουργεί..
Βέβαια επειδή μπορεί με αυτό τον τρόπο να μας καθυστερήσει στην έκδοση των ROM καθώς θα χρειαστούν δοκιμές ανά συσκευή από εθελοντές Beta Testers, και μιας και γνωρίζουμε την προσμονή πολλών να πάρουν την MIUI 8 στην συσκευή τους, θα δώσουμε ROOT με το Miui ROOT manager στα Μι-3 / Mi-4 / Mi Note / Mi-5 που ήδη τα έχουμε δοκιμάσει, και στις υπόλοιπες ROM θα τις έχετε Pre-Rooted μέσα από το Super User.
Kαι αμέσως μετά την έκδοση όλων των ROM, θα δοκιμάσουμε με BETA Developer εκδόσεις να φτιάξουμε το ROOT από τον Manager της MIUI σε όσες συσκευές είναι δυνατόν. -
Καλημέρα στο team, είμαι σίγουρος ότι ξέρετε τώρα πόσα άτομα είναι πάνω από το pc και το forum μας και κάνουν συνέχεια F5 ε;;;; Δηλώνω περήφανος πως είμαι ένας από αυτούς!!!!ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Σας αγαπάμε ρεεεεεεε !!! MIUI Team for the world !!!
-
ωραίο πρωινό δωράκι update Miui 6.6.14
-
Καλημέρα σε όλους, εδώ και μια ώρα είμαι ήδη με την 6.6.17 EU στο Mi4c και μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτική.
Η εγκατάσταση που έκανα ήταν μετά από Clean Install, και έκανα επαναφορά εφαρμογών από τοπικό Backup, όλα πήγαν τέλεια, εκτός από το MiBand 1s το οποίο χρειάσθηκε να το κάνω Unpair για να δουλέψει ξανά το Unlock / LockScreen
Αναμένω και την Ελληνική για να δω το ενσωματωμένο Root, προς το παρόν δεν έβαλα το SuperSu
Επίσης διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει καθόλου εφαρμογή Calculator (μικρό το κακό) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα