Μέσα από τα δεδομένα το hotspot δεν έχει internet
-
-
Καλημέρα @spideman3
το πρόβλημα αυτό είχε αναφερθεί και παλιότερα και μετά από ψάξιμο ευτυχώς η λύση που βρέθηκε είναι εύκολη! Σου παραθέτω τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα.
Step 1: Βεβαιώσου ότι είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή οι σωστοί Drivers
Step 2: Κατέβασε και εγκατέστησε τους ADB drivers (v1.4.2)
Step 3: Ενεργοποίησε το USB debugging στο κινητό:
- Go to Settings > About Device, and tap the build number 7 times or until you see 'You're now a developer' message.
- Return to Settings > Developer options and use the toggle button to turn on USB debugging. Then tap OK button to accept the warning and continue.
Step 5: Τρέξε ως διαχειριστής ένα παράθυρο CMD
Step 6: Πήγαινε στον φάκελο που είναι το adb και τρέξε την παρακάτω εντολή:
adb shell
Ενδεικτική εικόνα
<source media="(min-width: 1280px)"><source media="(min-width: 1024px)"><source media="(min-width: 768px)"><source media="(min-width: 480px)"><source media="(min-width: 0px)">
Step 6: Τώρα για να ενεργοποιήσεις το tethering τρέξε την παρακάτω εντολή:
settings put global tether_dun_required 0
Step 7: Αυτό ήταν. Κάνε reboot στην συσκευή, και το tethering θα είναι ενεργοποιημένο.
ΥΣ: Εγώ την έχω κάνει αυτή τη διαδικασία από την πρώτη μέρα που εγκατέστησα την Ελληνική και υπάρχει ακόμα και τώρα παρόλο που έχω κάνει 3 αναβαθμίσεις/εγκαταστάσεις των νέων εκδόσεων!
Φαντάζομαι ότι σε κάθε νέα εγκατάσταση καθαρή αλλαγής ρομ ή factory reset θα χρειάζεται να ξανατρέχετε την εντολή για ενεργοποίηση! - Go to Settings > About Device, and tap the build number 7 times or until you see 'You're now a developer' message.
-
Σε ευχαριστώ μόλις βρεθώ με τον φίλο μου θα το κάνουμε.
-
-
Πρέπει να ξέρεις που βρίσκεται ο φάκελο adb και γράφεις την εντολή
Cd "φάκελος adb"
πχ. "cd C:\Program Files\add" και εντερ
Όταν έγινε εγκατάσταση το αρχείο με τo adb ειδες που μπήκε?
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
-
-
-
αυτο μου γραφει και δεν γινετε
-
Όταν δίνεις την εντολή, κοίτα στην οθόνη του κινητού σου για να κάνεις αποδοχή στο μήνυμα για ασφαλή σύνδεση που βγάζει
-
οκ.ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα