Καλημέρα παιδιά.
Είμαι καινούργιος στην κοινότητα αφού μόλις πριν μία εβδομάδα αγόρασα το redmi note 3 pro 16gb, μέσω skroutz.
Η συσκευή φοράει τη stable έκδοση 7.1.9.0 για την οποία δεν άκουσα εδώ καλά λόγια. Η συσκευη είναι κλειδωμένη (το έλεγξα σύμφωνα με τις οδηγίες σας) άρα δεν είναι πειραγμένη.
Έχω κι εγώ λοιπόν ένα σημαντικό πρόβλημα και δε ξέρω εάν φταίει η έκδοση.
Ενώ η συσκευή γενικά πετάει, η κάμερά του είναι άθλια, κυρίως κατά την εγγραφή video.
H ποιότητα της λήψης είναι πολύ κακή κυρίως όταν υπάρχει έλλειψη επαρκούς φωτός. Θολούρα και τρεμόπαιγμα. Ο ήχος ακούγεται σαν να προέρχεται από μασημένη κασέτα..
Το σύγκρινα με το παλιό μου huawei honor κινητό (3 ετών και βάλε..) και η ποιότητα λήψης είναι η μέρα με τη νύχτα και σε ποιότητα εικόνας αλλά και ήχου.
Παίζει να έχει πρόβλημα η συσκευή ή η έκδοση, ή δυστυχώς γενικά αυτές είναι οι δυνατότητες της κάμερας του κινητού?
Ναι έχει. Μάλιστα όταν το πρωτοπήρα είχα επιλέξει ελληνική γλώσσα, αλλά είχε πρόβλημα με τον αρχικό wizard, με πετούσε συνεχώς πάλι πίσω.
Πήρα τηλ. το μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν ότι είναι γνωστό πρόβλημα. Πρέπει να επιλέξεις στην αρχή αγγλικά να περάσεις τον wizard και μετά μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα.
Μάλλον έχεις την unofficial 7.1.9.0.0 και όχι την 7.1.9.0, όπως και να έχει αφού έχεις ελληνικά είναι unofficial και από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα που έχεις :(
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Μία τελευταία ερώτηση. Με αυτές τις global official εκδόσεις θα μπορώ να γράφω sms μηνύματα στα ελληνικά ή όχι?
Επίσης αρχικά η γλώσσα θα είναι αγγλική ή κινέζικη και δε θα ξέρω τί να πατήσω??
Με την global θα έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο.
Γλώσσα επιλέγεις κατά την πρώτη έναρξη της ρομ, μπορείς να βάλεις την αγγλική για να γίνει η ενεργοποίηση.
Αν ξεκινήσεις μην ξεχάσεις αντίγραφα προσωπικών δεδομένων όπως επαφών κτλ
Καλημερα σε ολους. γενικα ειμαι ψιλοασχετος με την τεχνολογια και η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη. απ οσο εχω ψαξει το redmi note 3 pro ειναι εξεραιτικο κινιτο και σκεφτομαι να το αγορασω αυτες τις μερες. θα ηθελα να εχω ολες τις εφαρμογες της google και ελληνικο πληκτρολογιο, οποτε εαν καταλαβα καλα πρεπει να το αγορασω με official chinese rom η οποια ξεκλειδωνει με μια αιτηση και μετα να βαλω την ελληνικη?
Για να βάλεις την ελληνική ρομ πολύ σωστά αυτά που ανέφερες.
Αν δεν θες ελληνική γλώσσα παρά μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να το ζητήσεις με Official Global rom και θα είσαι έτοιμος