Ωω φανταστικά! Και ποιόν οδηγό ακολουθώ για να περάσω την official;
Καλύτερα να περάσω κατευθείαν την dev rom για να περάσω αργότερα την ελληνική ή δεν έχει σχέση;
@ecoek αφου είσαι στην διαδικασία της παραγγελίας γιατί δεν ζητάς να σου περάσουν official developer ώστε να είσαι έτοιμη για το ξεκλείδωμα? Μέχρι να έρθει η συσκευή θα εγκριθεί και ή αίτηση σου και θα είσαι καθόλα έτοιμη για ξεκλειδωμα και πέρασμα της ελληνικης ..
Ωραία πριν κάνω την παραγγελία θα τους ρωτήσω αν γίνεται να την περάσουν πριν μου το στείλουν. (Από ελληνικό κατάστημα θα το πάρω δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό)
Απ' οτι κατάλαβα θέλεις άμεσα το κινητό. Γιατί δεν το παίρνεις από ευρωπαϊκή αποθήκη κινέζικου καταστήματος που έχεις περισσότερες πιθανότητες να το πάρεις με official developer rom; Επίσης θα γλιτώσεις και κάποια ευρώ και θα το έχεις γρήγορα.
Ακολούθησα τις οδηγίες και η ROM έγινε update στη Stable 7.3.2.0(LHOCNDD), η οποία από ό,τι κατάλαβα είναι κινέζικη γιατί έχει αρκετές κινέζικες εφαρμογές και μενού μόνο με αγγλικά και κινέζικα. Αυτό εμένα δε με πειράζει γιατί το γυρίζω στα αγγλικά και ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει οπότε δεν έχω πρόβλημα. Έχω όμως τώρα πρόβλημα με το google play store, το οποίο μου ζητάει συνεχώς να κάνω redeem τον λογαριασμό μου και μου βγάζει μήνυμα "error retrieving information from sever. [RH-01].
Μήπως ξέρετε γΓιατί μου το βγάζει αυτό? και τί πρέπει να κάνω για να παίξει κανονικά?
Tα δοκίμασα όλα εκτός από την περίπτωση να κάνω flash gapps, το οποίο με φοβίσει σαν διαδικασία.
Δυστυχώς δεν έφτιαξε. Το έκανα και unistall και install ξανά αλλά πάλι τα ίδια..
Επειδή παίζει να έχει θέμα ή κινεζική ρομ με τα gapps θα έλεγα ότι ίσως είναι καλύτερο να δοκιμαζες να περάσεις μέσω του updated την global είτε stable είτε dev
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk