Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ως νέος κάτοχος ενός redmi 3 θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί δεν έχω προλάβει προλάβει να ενημερωθώ πλήρως για την συγκεκριμένη συσκευή αλλά και για τις διάφορες rom. Το κινητό το έχω περίπου μια εβδομάδα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος από όλα όσα διαθέτει. Καθώς διάβαζα κάποια παλαιότερα post από άλλα παιδιά είδα να προτείνουν σε κάποια άτομα αλλαγή της rom. Επειδή δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού ούτε bug ούτε τίποτάλλο θα ήθελα να ρωτήσω χρειάζεται να φλασάρω άλλη rom απο τη στιγμή που δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή? Το κινητό το αγόρασα απο ελληνικό κατάστημα με έκδοση android 5.1.1 LMY47V και έκδοση MIUI 77.| Stable 77.1.1.0(LHPCNCK). Το menu δεν είναι πλήρως εξελληνισμένο όπως γνωρίζεται αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Υπήρχε προεγκατεστημένο και το google play οπότε ολα οκ. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια πρόβλημα στο μέλλον λειτουργικό ή ασφαλέιας? και επίσης θέλω να ρωτήσω με αυτήν την έκδοση θα μπορέσω να κάνω αργότερα ενημέρωση σε MIUI 8? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ερωτηση- Απορία redmi 3
-
Μοιραστείτε