Τα απενεργοποιημένα προγράμματα δεν εμφανίζονται αλφαβητικά ανάμεσα στα ενεργά, αλλά όλα μαζί στο τέλος της λίστας προγραμμάτων.Ο/H Verbal Kint έγραψε:
Εχω και εγω το 2014811- 2/16GB με την 7.3.3.0 stable. Δεν μπορεσα να τα "ξηλωσω" και τα 2.Μετα την απενεργοποιηση το Play Store χαθηκε απο την λιστα προγραμματων και δεν μπορεσα να το βρω ωστε να το απεγκαταστησω.Ο/H CybeRedmi έγραψε:
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το play store στην Ελληνική stable 7.3.3.0, σε Xiaomi Redmi 2 (2014811 - 2/16GB)
Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι παρόλο που το play store αναβαθμιζόταν στην τελευταία έκδοση και λειτουργούσε κανονικά, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής επανερχόταν στην αρχική έκδοση (την ενσωματωμένη στη ROM) και εμφανιζόταν το γνωστό πρόβλημα με την αποτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού google.
Το Υπηρεσιες Google play παλι δεν μου εδινε το δικαιωμα να του κανω reset ουτε και τελος. Το απεγκατεστησα με το Titanium αλλα απο οτι καταλαβαινω επανηλθε στο "ενσωματομενο" μετα το reboot της συσκευης.
Τα εγκατεστησα και τα 2 αρχεια σαν update και οχι σαν κανονικη εγκατασταση οποτε απο οτι ψυλιαζομαι την επομενη φορα που θα αναγκαστω να κανω restart θα εχω παλι το ιδιο προβλημα. Τουλαχιστον θα εχω τα 2 .apk για να τα ξαναπερναω απο πανω σαν update.
Το να γινει μια ανανεωση της 7.3.3.0 (σε 7.3.3.1 ισως?) με τα καινουρια Play και Services θα ηταν η καλυτερη λυση φανταζομαι. Στην αναμονη.
Εάν το τηλ. έχει γίνει σωστά root οι απεγκαταστάσεις γίνονται πλήρεις.
Η κατάσταση του root (αν έχει γίνει σωστά) μπορεί να επιβεβαιωθεί με την εφαρμογή Root Checker.
Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι αυτή που έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα.
Από τότε που το έκανα στο τηλέφωνό μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Και οι υπηρεσίες Google PLay και το Google Play Store δουλεύουν κανονικά, και μάλιστα αναβαθμίζονται αυτόματα στις νεότερες εκδόσεις.