@dimpouz τι ακριβώς θες να κάνεις?Έχεις ήδη Ελληνική και θες να περάσεις την νέα έκδοση? Για πες λίγα λόγια!
έχω την developer και θέλω να περάσω την ελληνική stable!!! Το κινητό έχει την developer rom 6.5.19 beta. Θα ακολουθήσω τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά). Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην σας ζαλίσω με ερωτήσεις. Τώρα περιμένω να μου φέρουν ενα laptop με win x64 για να μην μου τύχει κάτι περίεργο κατά την διαδικασία. Πάντως δεν περίμενα να πρέπει να χρειάζεται wifi σε λειτουργία fastboot για να γίνει το unlock. Το έμαθα και αυτό. Στο redmi 1s τα πράγματα ήταν πολύ απλά.....
Βασικά δεν χρειάζεται wifi το κινητό. Ο υπολογιστής χρειάζεται να έχει ίντερνετ για να επικοινωνήσει το unlock tool με τον server και να δώσει access να προχωρήσει για unlock.
Καλημέρα σε όλους!!! Ακολουθώντας τον οδηγό για εγκατάσταση ελληνικής rom όλα πήγαν τέλεια!!! Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια στα προβλήματα που προέκυψαν!!!!
ΥΣ: Την εγκατάσταση την έκανα με win7 x32 λόγω του ότι κάηκε ο ssd στο laptop που είχε win10 x64 και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.....(είχα απενεργοποιήσει ψηφιακή υπογραφή)