κολλησε η συσκευη.. βοηθεια ειναι καινουργια..
-
-
Ο/H geotok έγραψε:
εγω καταλαβα οτι ηταν λαθος που παρηγγειλαμε με snapdragon Πλεον αν το στειλω πισω θα πω να μου στειλουν το αλλο μοντέλο με το Mtk helios 10....Εχω καει πλεον....τετοιο κολλημα σε τηλεφωνο δεν εχω ξαναφαει....
-
Ο/H gianniscfa έγραψε:
Ο/H geotok έγραψε:
εγω καταλαβα οτι ηταν λαθος που παρηγγειλαμε με snapdragon Πλεον αν το στειλω πισω θα πω να μου στειλουν το αλλο μοντέλο με το Mtk helios 10....Εχω καει πλεον....τετοιο κολλημα σε τηλεφωνο δεν εχω ξαναφαει....
Και τι δεν εχω κανει μεχρι τωρα εβαλα τα windows σε δοκιμαστικη λειτουργία....τους drivers τους ξαναεγκατέστησα δοκιμασα 4 εκδόσεις miflash για το φλασάρισμα δοκιμασα και αλλες twrp....τιποτα τιποτα τιποτα.... -
καλησπερα παιδια, εχω αγορασει εδω και 1 εβδομαδα ακριβως σαν και σημερα απο μια αγγελια απο εναν τυπο ο οποιος ειχε παραγγελει το redmi note 3 pro 16gb απο το mi.com.... το προβλημα ειναι οτι η συσκευη ζεστενεται υπερβολικα πολυ σε σημειο που πιστευω οτι μπορει να καψει καποια επαφη στην πλακετα.. πραγματικα ειναι υπερβολικα ζεστη.. ειτε το φορτιζω ειτε δεν το φορτιζω καιγεται.. εχω περασει grenify για να κλεινω τις εφαρμογες δεν αλλαζει κατι.. μπαινω σε λειτουργεια πτησης παλι δεν αλλαζει κατι.... βοηθεια παρακαλωωω πριν μου καει το κινητο στο προσωπο μου.. περα απο την πλακα, το νιωθω οτι θα εκραγει σε λιγο ;ρ
-
-
ισως βοηθησουν
-
@gianniscfa αν θυμάμαι καλά το CPU-Z έχει μια καρτέλα με θερμοκρασίες που καταγράφονται στην συσκευή. Μπορούμε να έχουμε ενα screensht??
-
-
απο το cpu-z
-
Ευχαριστω, για τωρα και λόγω καιρού ας αποφύγουμε θήκες κλπ κλπ. Τις περισσότερες φορές που είδαμε τέτοια νούμερα έφταιγε rom. Προτείνω άμεσα Factory Reset και φλασάρισμα της 7.3.1.0 (αν θέλεις stable)
-
-
καλησπερα και παλι.. αυτη η συσκευη θα μου παρει τα μυαλα δεν υπαρχει. να μην πολυλογο φλασαρα μεσω miflash μια dev rom και ζηταει εναν κωδικο απο το mi.com.. τον βαζω και λεει ειναι λαθος.. αποκλειεται ομως, συνδεθηκα στο σιτε τς με εκεινον τον κωδικο.. και τον αλλαξα παλι το ιδιο κανει.................................
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0