οκ............. στο πληκτρολογιο του κινητου υπηρχαν 2 διαφορετικα αγγλικα ερωτιματικα τα οποια δεν φαινοντουσαν διαφορετικα... εγω στον κωδικο εχω ερωτιματικα, και απλα δεν τον δεχοταν διοτι ηταν λαθος τα ερωτιματικα.. τελος παντων βρεθηκε η λυση, απλως το πληκτρολογιο ειναι β@@@@ και μου εχει παρει τα μυαλα το κινητο παιδια.. μου ερχεται να το σπασω ειλικριναα............
κολλησε η συσκευη.. βοηθεια ειναι καινουργια..
-
-
Εγώ το βρήκα σε ενα καταστημα και εχει μεσα εγκατεστημεμνο τα ελληνικα και ηδη το google play store. Αρα σημαινει οτι ειναι ηδη ξεκλειδωμενη;;; Επίσης οταν δεν ξεκλειδωσω την bootlader θα εχω ελληνικο πληκτρολογιο.
Τα ρωταω ολα αυτα γτι δν ξερω πως να το κνω και δν θλω να την πατησω με το ξεκλειδωμα της bootlader -
καλησπερα θα φλασαρω την stable 7.3.5.0 και θελω να ξερω εαν rootarete ευκολα, ειχα κανει αιτηση στην mi.com για να ανοιξω το bootloader, κατεβασα το mi unlock και κολλησε στα 50% .. μου ειχε ερθει μηνυμα για να προχωρησω στο ξεκλειδωμα.. πειτε μου εαν ροοταρετε και πως.
-
@gianniscfa μην ανοίγεις διαφορετικό θέμα για κάθε ερώτηση που θες να κάνεις, κράτα σε ένα θέμα όλα τα ποστ σου.
Μεταφέρθηκαν όλα τα ερωτήματα σε αυτό το θέμα -
@gianniscfa Βρε Γιάννη αφού δεν τόχεις πες από που είσαι να στο κάνει κάνα παιδί που έχει εμπειρία, αμάν ποια μεσανατολικό κατάντησε, εχεις μια κινητήρα κι εσύ θες να την σπάσεις επειδή δεν έχεις γνώσεις ε δεν πάει έτσι.....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
@gianniscfa Βρε Γιάννη αφού δεν τόχεις πες από που είσαι να στο κάνει κάνα παιδί που έχει εμπειρία, αμάν ποια μεσανατολικό κατάντησε, εχεις μια κινητήρα κι εσύ θες να την σπάσεις επειδή δεν έχεις γνώσεις ε δεν πάει έτσι.....
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@gianniscfa μην ανοίγεις διαφορετικό θέμα για κάθε ερώτηση που θες να κάνεις, κράτα σε ένα θέμα όλα τα ποστ σου.
Μεταφέρθηκαν όλα τα ερωτήματα σε αυτό το θέμα
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0