εγω δεν εχω καταλαβει καλα ομως.
αν κατεβασω την τελευταια αγγλικη , θα εχω ελληνικα στα ονοματα μολις με καλουν ?
αν κατεβασω την τελευταια αγγλικη , θα εχω ελληνικα στα ονοματα μολις με καλουν ?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΒάλε την τελευταία. Όλες οι εκδόσεις μου δείχνουν ελληνικά στο mi band 2 με το πρόβλημα στους τόνουςΟ/H mixaliscy έγραψε:
Η ελληνική το κάνει αυτό και η κινέζικη νομίζω
Εντομεταξυ Μπάντα δεν είναι συνδεδεμένος λέει. Ντοκτορε δες το Ζα μάλκο
Στην νέα έκδοση...Ο/H mixaliscy έγραψε:
Νομιζω την τελευταία έχω. Απλά το συνδεδεμένος να γίνει συνδεδεμένη
Όπως έχει πει και παλιότερα ο @maddoctor, πάντα οι εκδόσεις του playstore δεν είναι τόσο ενημερωμένες όσο αυτές που βρίσκει από το Mi Market και μας δίνειΟ/H andreas443 έγραψε:
Στο play store υπάρχει η 2.3.0 γιατί δεν μου βγάζει ενημέρωση αφού έχουν κυκλοφορήσει άλλες 2 έκδοσις?
Διάβασε λίγο εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…F%CF%85-Mi-band/?pageNo=1 ίσως σε λυθούν πολλές απορίες ! Νομίζω ότι πρέπει να είναι φορτισμένο 100% και θέλει υπομονή.Ο/H Spawn έγραψε:
Καλησπέρα σας. Είναι 1η μου φορά που γράφω καθώς είμαι νέο μέλος. Χθες παρέλαβα από Bangood το mi band 2 μου...Εγκατέστησα το mi fit από το playstore ver 2.3.0 algorithm 1.0.82 έκανα και λογαριασμό όλα οκ...Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πάει να κάνει update firmware όταν έχω το mi band paired με την εφαρμογή και κατευθείαν βγάζει couldn't update band. Bring the band closer to your phone and try again...το θέμα είναι ότι το έχω ακριβώς πάνω από το κινητό μου!!Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Unpair και απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του Mi Fit αλλά τίποτα. Επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Καθάρισμα cashe και κάθε πιθανού κατάλοιπου που μπορεί να είχε μείνει από πριν... Ατελείωτο ψάξιμο στο youtube για κάποια λύση αλλά τπτ...Θα μπορούσε κάποιος που να γνωρίζει να με βοηθήσει? Πιστεύω πως εδώ είναι το καταλληλότερο μέρος για το πρόβλημα μου..Αναμένω απαντήσεις σας! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.![]()
Βάλε την ελληνική και ξαναδοκίμασεΟ/H Spawn έγραψε:
Έχω προσπαθήσει με 100% φορτισμένα και το κινητό μου και το mi band 2 μου αλλά και πάλι τπτ. Στην 1η σελίδα του forum που μου πρότεινες να διαβάσω την είχα διαβάσει και από πριν αλλά δεν βρήκα η δεν κατάλαβα εάν υπάρχει λύση για το πρόβλημα μου...
Βάλε την ελληνική και ξαναδοκίμασεΟ/H Spawn έγραψε:
Έχω προσπαθήσει με 100% φορτισμένα και το κινητό μου και το mi band 2 μου αλλά και πάλι τπτ. Στην 1η σελίδα του forum που μου πρότεινες να διαβάσω την είχα διαβάσει και από πριν αλλά δεν βρήκα η δεν κατάλαβα εάν υπάρχει λύση για το πρόβλημα μου...