Η Ελληνική είναι η Mi Fit 2.3.0 GR ?
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Ή αυτή ή την αγγλική που δίνω.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μόλις δοκίμασα την Mi Fit 2.3.0 GR και πάλι τίποτα....θα απεγκαταστήσω την Ελληνική και θα δοκιμάσω την Αγγλική και θα στείλω εδώ πάλι μήνυμα.
=============== Απρ 19th 2017, 2:47pm ===============
Καμία από τις 2 δεν δούλεψε δυστυχώς....πάλι πάει να κάνει update και αμέσως βγάζει error και ότι πρέπει να είναι πιο κοντά ενώ έχω το mi band 2 μου ακριβώς πάνω από το κινητό μου... -
βάλτο σε μία απόσταση μισού μέτρου,Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Από που το αγόρασες?
Μπορεί (λέω μπορεί) να είναι και μαιμού αν δεν αντιδρά με κανένα τρόπο σε καμία ρομ.
Προχθές έφτιαξα 2 και δεν υπήρχε θέμα πουθενά.
Μακάρι να μην είναι, απλά καλό θα είναι να το δούμε λίγο το θέμα. -
Το αγόρασα από Bangood πριν λίγο με συνεχείς επανεκκινήσεις του κινητού και αμέσως άνοιγμα της Αγγλικής version κατάφερε να κάνει μία φορά update και μετά πάλι προσπάθησε να κάνει άλλο update αλλά δεν γίνεται και πλέον παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το monitor heartrate το πράσινο led είναι συνεχόμενα αναμμένο και στην οθόνη βγάζει 2 παύλες και ένα χ......
=============== Απρ 19th 2017, 3:41pm ===============
Μόλις τώρα ξαφνικά το heart rate δουλεύει ξανά ! Το update το δεύτερο πάλι δεν γίνεται... -
Όταν το βάλεις να μετρήσει τους χτύπους, πίσω υπάρχει ένα λαμπάκι ή δύο?
-
Υπάρχουν 2 ledακια το πρόβλημα μου τώρα είναι αυτό με το 2 update πλέον που πάει να κάνει αλλά τπτ...
-
Απο σήμερα το πρωί και ανά διαστήματα το Mi Band 2 με ειδοποιεί ότι χάνει τη σύνδεση με τη συσκευή. Αλλά εκτός αυτού λειτουργεί ως συνήθως, το κινητό ξεκλειδώνει κανονικά, συγχρονίζεται άμεσα. Περίεργα πράγματα..
-
Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone.
Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές.
Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση.
Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android?
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? -
Ο/H ToroLoco έγραψε:
Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone.
Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές.
Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση.
Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android?
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0