Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • το mi band μου εκανε νερα οταν το εβαλα να φορτισει στο πισι εβγαινε συνεχομενα το εικονιδιο της μπαταριας σαν να εκανα το ρευμα απο το usb ον/οφφ συνεχεια... τελικα ανγκαστηκα να το ναλω στο powerbank και εκει το εκνα κανα 2 φορες και μετα φορτισε
      επισης κατι διαβασα οτι η ελληνικη εκδοση ειναι πιο μπροστα στο mi market πως το βαζω;;
      και να ρωτησω κατι ακομη γιατι υπαρχει ο περιορισμος στις 5 εφαρμογες για την ειδοποιηση;;; αναγκαστικά βαζω το mi bandage για να εχω ολες τις ειδοποιησεις. και μπορει καποιος να δημιουργησει εικονηδια και να τα προσθεσει;;
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

το mi band μου εκανε νερα οταν το εβαλα να φορτισει στο πισι εβγαινε συνεχομενα το εικονιδιο της μπαταριας σαν να εκανα το ρευμα απο το usb ον/οφφ συνεχεια... τελικα ανγκαστηκα να το ναλω στο powerbank και εκει το εκνα κανα 2 φορες και μετα φορτισε
      επισης κατι διαβασα οτι η ελληνικη εκδοση ειναι πιο μπροστα στο mi market πως το βαζω;;
      και να ρωτησω κατι ακομη γιατι υπαρχει ο περιορισμος στις 5 εφαρμογες για την ειδοποιηση;;; αναγκαστικά βαζω το mi bandage για να εχω ολες τις ειδοποιησεις. και μπορει καποιος να δημιουργησει εικονηδια και να τα προσθεσει;;
      Σημ. Η ελληνική υποστηρίζει μέχρι 20 εφαρμογές.
    • Ο/H hellenicsun έγραψε:

Ο/H ToroLoco έγραψε:

Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone.
      Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές.
      Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση.
      Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android?

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?
      Ναι, εγώ. Το αναφέρω αμέσως πριν από εσένα. Εγώ το χρησιμοποιώ με Android συσκευή.
      Μια από τα ίδια με Android 7
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jordan65 έγραψε:

Ο/H hellenicsun έγραψε:

Ο/H ToroLoco έγραψε:

Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone.
      Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές.
      Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση.
      Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android?

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?
      Ναι, εγώ. Το αναφέρω αμέσως πριν από εσένα. Εγώ το χρησιμοποιώ με Android συσκευή.
      Μια από τα ίδια με Android 7

Κι εγώ το ίδιο με Android 7
    • καλησπέρα βρήκα μια πολλή ωραία εφαρμογή για όσους ακούν μουσική από το κινητό τους, μετατρέπει το mi band 2 σε " ασύρματο" κοντρόλ της εκάστοτε εφαρμογής που χρησιμοποιούμε, με ένα κλικ επόμενο κομμάτι, με δυο προηγούμενο και τρια παύση/στοπ.
      Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
      Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
      Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
      Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
      Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
      Xiaomi Mi Band 1s
      Xiaomi Mi Band 2
      2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
      1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
      Xiaomi Amazfit Pace
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Την κατεβάζεις και την ρίχνεις χύμα στο κινητό
      Σβήνεις ότι άλλο έχεις πάνω από MiBand app
      Κάνεις μία επανεκκίνηση και την κάνεις απλά εγκατάσταση

Αυτό. Τέλος
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ikaros80 έγραψε:

καλησπέρα βρήκα μια πολλή ωραία εφαρμογή για όσους ακούν μουσική από το κινητό τους, μετατρέπει το mi band 2 σε " ασύρματο" κοντρόλ της εκάστοτε εφαρμογής που χρησιμοποιούμε, με ένα κλικ επόμενο κομμάτι, με δυο προηγούμενο και τρια παύση/στοπ.
      ναι και άλλα προγράμματα τα έχουν αυτά (δεν ξέρω αν κάνει κάτι παραπάνω αυτή , δε την έχω δοκιμάσει)

Ο/H newsformobiles έγραψε:

Μόλις ανακοινώθηκε ότι τέλη του μήνα βγαίνει το Mi Band 3!
      Ανακοινώθηκε ότι τέλος του μήνα έρχεται το Xiaomi Mi Band 3!
      Για να δούμε τι νέα χαρακτηριστικά θα φέρει!?
      νωρίτερα φέτος ;
      θα δούμε καλύτερη οθόνη; ( αλλά ελπίζω να μην μεγαλώσει άλλο σε μέγεθος )
    • πιστευω το μεγεθος του microsoft band ειναι ταμαμ για το mi band 3

οθονη oled η θα βαλουν καμια e-ink???

conept σχεδιο καλο αλλα μαλλον σιγα μην ειναι ετσι( θα ειναι και πολυ τσιμπημενη η τιμη)
    • γούστα είναι βέβαια αυτά αλλά με τέτοιο μέγεθος πας για smartwatch
      το mi band είναι ωραίο γιατί το βάζεις και στην τσέπη σου , το βάζεις και στο πόδι σου και δεν ενοχλεί
      της ms , που είναι κλάσεις ανώτερο βέβαια και με 3πλάσια+ τιμή , μπορεί και στο χέρι να το φοβάσαι μη πάθει τίποτα :)))
    • Διαφήμιση
    • για αυτο μιλαω για μεγεθος και οχι για ολα τα αλλα. να ειναι η οθονη πιο ευαναγνωστη και να μπορεις να δει πιο πολλες ειδοποιησεις εκει.
      λογιακ θα ειναι οικονομικη στην μπαταρια αρα 2χρωμη oled η e-ink και ισως bluetooth 5.
      μια τιμουλα 35-40 να γινει κανα 25 τα χριστουγεννα να το συνδιασω με κανα xiaomi mi6s :thumbsup:

α παιδια το mi band 2 απο το πρωι δουλευει μια χαρα ολα καλα με τις ειδοποιησεις δειχνει και τα ονοματα καλουντων ολα κομπλε ισως ηθελε ενα διαστημα να τρεχει και θα εστρωνε μονο του.
      παντως το θεμα με τις αποσυνδεσεις αν και ελλατωθηκε κατα πολυ υπαρχει ακομα μου εκανε κανα 2 φορες ενω το ειχα μαζι μου(αν και ισως να φταιει και η εφαρμογη και να κανει επανεκιννησεις στο παρασκηνιο)