Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
συνδέσου στον υπολογιστή και με δυο υπάρχει σχετικό ποστ ποιο πάνω
-
Δεν κατάλαβα Τι εννοείς σύνδεση στον υπολογιστή
-
-
Ο/H fanismarg έγραψε:
-
-
-
Ο/H kaikas έγραψε:
ποια είναι η διαδικασία για να κάνουμε downgrade firmware????
Ο/H fanismarg έγραψε:
Τελικά εντάξει όλα καλά... Τι έκανα unpair ένα reboot το κινητό κ μετά εντάξει... Τώρα είμαι με Firmware 1.50.αυτό είναι το νεότερο;
-
Αγορασα 2 Mi Band 2 απο το Gearbest και τα 2 δεν ανοιγουν ουτε καν φορτιζουν πιθανον ηρθανελλατωματικα ετσι;
-
Ο/H teo_vaf έγραψε:
Αγορασα 2 Mi Band 2 απο το Gearbest και τα 2 δεν ανοιγουν ουτε καν φορτιζουν πιθανον ηρθανελλατωματικα ετσι;
.
Δεν είχε τίποτα, δεν άνοιγε καν και φυσικά φοβήθηκα. Μέτα το έβαλα για πρώτη φόρτιση. Όμως δεν το έβαλα σε pc, laptop κλπ, αλλά το κούμπωσα σε έναν φορτιστή usb (απο ένα κινητό μου) και το βαλα στην πρίζα, περιμένοντας να το δω να ανοίγει άμεσα. Ούτε αυτό συνέβη και φοβήθηκα ακόμη περισσότερο
.
Μάλλον βρέθηκα στην δίκη σου κατάσταση. Άνοιξε και είδα το σήμα της μπαταρίας στην οθόνη του μετά απο 5 περίπου λεπτά και τότε χαλάρωσα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι λίγο περίεργο. Τώρα είναι μια χαρά πάντως. Για απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:
-Που το έχεις κουμπώσει;
-Είσαι σίγουρος οτι το έχεις κουμπώσει σωστά στη θήκη (καλώδιο) φόρτισης;
-Είσαι σίγουρος πως η usb που το κούμπωσες είναι οκ και δίνει ρεύμα; Το ίδιο και ο φορτιστής αν το έβαλες σε τέτοιον;
-Πόση ώρα το έχεις σε φόρτιση και λες πως δεν ανοίγει;
-Άγγιξες για λίγο το κουμπί του όσο είναι στη φόρτιση, για να δεις αν δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας στην οθόνη και δεν είδες τίποτα;
-Λες να είσαι τόσο γκαντέμης;
Δεν νομίζω, για ψαξτο λίγο και πες........ -
Ο/H JohnPhone έγραψε:
Ο/H teo_vaf έγραψε:
.
Δεν είχε τίποτα, δεν άνοιγε καν και φυσικά φοβήθηκα. Μέτα το έβαλα για πρώτη φόρτιση. Όμως δεν το έβαλα σε pc, laptop κλπ, αλλά το κούμπωσα σε έναν φορτιστή usb (απο ένα κινητό μου) και το βαλα στην πρίζα, περιμένοντας να το δω να ανοίγει άμεσα. Ούτε αυτό συνέβη και φοβήθηκα ακόμη περισσότερο
.
Μάλλον βρέθηκα στην δίκη σου κατάσταση. Άνοιξε και είδα το σήμα της μπαταρίας στην οθόνη του μετά απο 5 περίπου λεπτά και τότε χαλάρωσα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι λίγο περίεργο. Τώρα είναι μια χαρά πάντως. Για απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:
-Που το έχεις κουμπώσει;
-Είσαι σίγουρος οτι το έχεις κουμπώσει σωστά στη θήκη (καλώδιο) φόρτισης;
-Είσαι σίγουρος πως η usb που το κούμπωσες είναι οκ και δίνει ρεύμα; Το ίδιο και ο φορτιστής αν το έβαλες σε τέτοιον;
-Πόση ώρα το έχεις σε φόρτιση και λες πως δεν ανοίγει;
-Άγγιξες για λίγο το κουμπί του όσο είναι στη φόρτιση, για να δεις αν δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας στην οθόνη και δεν είδες τίποτα;
-Λες να είσαι τόσο γκαντέμης;
Δεν νομίζω, για ψαξτο λίγο και πες........
=============== Ιουν 13th 2017, 8:21pm ===============
Βασικα βλακεια μου δεν το ειχα κουμπωσει καλα! Ευχαριστω φιλε! -
Καλησπέρα μόλις πήρα το mi band 2 δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Όταν τα ανοίξω ποια βήματα πρέπει να κάνω πρώτα? Υπάρχει οδηγός ή είναι εύκολο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0