Υπάρχει η 1.0.2.59 απο ΚίναΟ/H kostas έγραψε:
μέσα από το mifit βλέπω ότι το miband μου έχει την έκδοση v1.0.1.59
Υπάρχει κάποια νεότερη; αν ναι πως θα την περάσω;
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Πώς θα το συνδέσω στον υπολογιστή μου (windows 10);Ο/H alnikou έγραψε:
Συνέδεσε το μι μπαντ στο υπολογιστή σου και κανε αναβάθμιση κανονικά αφού κάνεις διαγραφή δεδομένων πας ρυθμίσεις - εφαρμογές- διαγραφή δεδομένων
-
Κανονικά με τον φορτιστή τουΟ/H aaaaoooo έγραψε:
Πώς θα το συνδέσω στον υπολογιστή μου (windows 10);Ο/H alnikou έγραψε:
Συνέδεσε το μι μπαντ στο υπολογιστή σου και κανε αναβάθμιση κανονικά αφού κάνεις διαγραφή δεδομένων πας ρυθμίσεις - εφαρμογές- διαγραφή δεδομένων
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εάν συνδεθεί με τον φορτιστή στον Η/Υ δεν αναγνωρίζεται ως συσκευή usb αλλά απλά κάνει μόνο φόρτιση.Ο/H alnikou έγραψε:
Κανονικά με τον φορτιστή του
-
Ακριβώς !! Αλλά πρέπει να έχεις το MiPCSuiteΟ/H aaaaoooo έγραψε:
Εάν συνδεθεί με τον φορτιστή στον Η/Υ δεν αναγνωρίζεται ως συσκευή usb αλλά απλά κάνει μόνο φόρτιση.Ο/H alnikou έγραψε:
Κανονικά με τον φορτιστή του
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί ούτε με το MiPCSite λειτουργεί.Ο/H alnikou έγραψε:
Ακριβώς !! Αλλά πρέπει να έχεις το MiPCSuite
-
δεν μπορώ να καταλάβω τι λέτε
τι σχέση έχει το Mi band με τον υπολογίστη και την αναβάθμιση του ;;;;; -
NAI εμένα ετσι εκανε αναβάθμιση. Βασικα πρέπει να κάνεις καθαρισμα εφαρμογης απο τισ ρυθμισεις εφαρμογες καθαρισμος αφου σβησεις την εφαρμογη και ξανα εγκατάσταση συνδεεις το μι μπανττ στον υπολογιστη αφου εισαι συνδεδεμένος στο ιντερνετΟ/H aaaaoooo έγραψε:
-
Αυτό λέω και εγώ. Το καλώδιο usb είναι μόνο για φόρτιση. Άλλωστε έχει μόνο 2 επαφές (+) και (-) και καμία άλλη όπως στα usb. Πώς οΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
τι σχέση έχει το Mi band με τον υπολογίστη και την αναβάθμιση του ;;;;;
alnikou έκανε αναβάθμιση από PC όπως γράφει, δεν το καταλαβαίνω. -
ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ??? έχει και πολύ μεγάλη σχέση έτσι γίνετε και ρεσετ στο μιμπαντΟ/H aaaaoooo έγραψε:
Αυτό λέω και εγώ. Το καλώδιο usb είναι μόνο για φόρτιση. Άλλωστε έχει μόνο 2 επαφές (+) και (-) και καμία άλλη όπως στα usb. Πώς οalnikou έκανε αναβάθμιση από PC όπως γράφει, δεν το καταλαβαίνω.Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
τι σχέση έχει το Mi band με τον υπολογίστη και την αναβάθμιση του ;;;;;
-
δεν ξέρω

το "κάνε εκαθάριση τα δεδομένα και ξαναβάλε την εφαρμογή" είναι κλασική διαδικασία , δεν έχει σχέση που θα το φορτίσεις
αναγνωρίζει κάτι ο υπολογιστής όταν το συνδέεις ; όχι
άρα όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση
μόνο με bt αν γινόταν η σύνδεση
αν θες να βάλεις το firmware της "κίνας" τότε θα πρέπει να τα σβήσεις (app/data/unpair) , να βάλεις την κινέζικη εφαρμογή (από το mi store) και ίσως (δεν ξέρω) να αλλάξεις την γλώσσα του συστήματος (κινέζικα ή αγγλικά) μπας και κάνει το update
(έχει καιρό που είχα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο οπότε δε θυμάμαι την διαδικασία ακριβώς)) -
το MiPCSuite άπλα πρέπει να το έχεις εγκατεστημένο αφού λοιπόν κάνεις εκκαθάριση εφαρμογής κατεβάζεις το πρόγραμμα στο τηλέφωνο το κάνεις εγκατάσταση όταν πάει να σε κάνει αναβάθμιση στο μι μπαντ το συνδέσεις στο κομπιούτερ σου και περιμένεις την αναβάθμιση. αν δεν το καταφέρεις γράψε ποια εκδοσή έχεις mifit ? και με ποιο firmware ? μπορεί να θέλει DowhgradeΟ/H aaaaoooo έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0