Νομίζω σε τίποτα απλά θα σε μπερδεύει που και που εγώ το είχα άλλα έβαλα την γνήσια από το google play
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Παιδιά καλησπέρα.Εχω εδώ και αρκετό καιρό ένα Mi band 2.Οταν το αγόρασα η φωτεινότητα ήταν οκ.Τωρα είδα μετά από καιρό που είχα να το χρησιμοποιήσω ότι η φωτεινότητα έχει πέσει πολύ και με δυσκολεύει πολύ για να δω.Ξερετε τι μπορεί να φταίει?
-
Ο/H Parasero έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.Εχω εδώ και αρκετό καιρό ένα Mi band 2.Οταν το αγόρασα η φωτεινότητα ήταν οκ.Τωρα είδα μετά από καιρό που είχα να το χρησιμοποιήσω ότι η φωτεινότητα έχει πέσει πολύ και με δυσκολεύει πολύ για να δω.Ξερετε τι μπορεί να φταίει?
-
Το δικό μου πλέον αρνείται να φορτίσει οπότε είναι νεκρό. Και άντε να είχε καμία 30 φορτίσεις σύνολο το πολύ. Ίσως και λιγότερες.
Κάποιες φορές ξεκινούσε πολύ δύσκολα η φόρτισή του και δοκίμαζα διάφορα "κομπγοιαννίτικα"" κόλπα που έβρισκα στο internet τα οποία έπιαναν όντως (πχ. να το βάλω πρώτα στο ψυγείο, να το κουνήσω έντονα να "ξυπνήσει")
Εντωμεταξύ το ίδιο θέμα είχα και με το Mi Band το 1ο.
Για αυτόν τον λόγο και δεν θα πάω στο Mi Band 3 αλλά θα επιλέξω Huawei Band τα οποία λειτουργούν άψογα out of the box.
Η Xiaomi στα fitness bands μου άφησε μέτρια γνώμη. -
Θα έτυχε. Εγώ τέσσερα έχω και κανένα πρόβλημα...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι κρίμα γιατί έχει την καλύτερη αυτονομία EVER που έχω συναντήσει σε gadget.
Εντωμεταξύ υπήρχε σε παλιότερο firmware/app επιλογή για να ανεβοκατεβάζεις το brightness του band? -
Δεν το είχα ποτέ σαν ρύθμιση. Δεν πρέπει να υπήρχε.
-
Ολως παραδόξως μετα απο πολλοστή προσπάθεια να το ζωντανεψω αφου το κουνουσα έντονα και το έβαλα κατάψυξη αρχισε να φορτίζει μετα απο 5 μηνες. Αλλα τωρα η οθονη του δεν ειναι φωτεινή πλεον, στον ηλιο κάνοντας σκια με το χέρι σου φαίνεται δυσκολα.
-
Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που έχουν βγάλει τα συγκεκριμένα...δεν έχει βρεθεί τρόπος να διορθωθεί
-
Ψώνισα λουράκι μάρκας Bakeey για το Mi band από το Banggood , όταν το παραλάβω θα γράψω εάν είναι ανθεκτικό όσο το γνησιο
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα! Είμαι κάτοχος mi band 2 και το έχω περίπου 2 χρόνια συνδεμένο με το redmi note 2 και με την επίσημη εφαρμογή mi fit από το playstore.Το κινητό το είχα σε αγγλική γλώσσα έτσι ώστε να μου εμφανίζει τα ονόματα των επαφών μου στο mi band 2 που είναι αποθηκευμένα στα αγγλικά!Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα συσκευή και πήρα το mi8 lite κατέβασα την εφαρμογή έκανα ζεύξη με το miband και το κινητό το γύρισα στα αγγλικά για να διαβάζει τις επαφές όταν με παίρνουν τηλέφωνο. Απλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν δονείται το mi band πάντα σα να μην είναι συνδεδεμένο συνέχεια. Έχω κλειδώσει την εφαρμογή στο προσκήνιο για να μην κλείνει, έχω ενεργοποιήσει το autostart για να εκκινεί αυτόματα η εφαρμογή και δεν έχω βάλει περιορισμούς στην μπαταρία έτσι ώστε να την απενεργοποιεί για εξοικονόμηση. Τι μπορεί να φταίει και δεν είναι συνδεδεμένο συνέχεια κι όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν χτυπάει πάντα το miband; μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0