[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Μπήκε μια χαρά η 8 σε Mi3, Note 4G, Note Pro. Σε Note 4G και Note pro ρίσκαρα και την έβαλα πάνω από την 7 dev χωρίς να κάνω factory reset. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Σημ. δεν είναι ο προτεινόμενος τρόπος εγκατάστασης.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H manwlis77 έγραψε:
Ως VIP ηρθε μαιλ να βαλ.ω ένα άλλο recover. Το έβαλα έβαλα και την ρομ bootloop σε recovery . Απελπισια. Συσκευή mi5 κάποια λύση ;
-
Τελικά θα πάω και εγώ σε dev...το αποφάσισα!!
Ευχαριστούμε πολύ miui.gr team* -
Τη πέρασα και εγώ. Όλα καλά μέχρι στιγμής , μόνο ένα θεματάκι με το restore στο micloud. Ενώ βρήκκκε το backup που είχα, όταν προσπάθησε να το περάσει μου έβγαλε μήνυμα no backup. Οπότε έπρεπε να ξανακατεβάσω τις εφαρμογές μου από το playstor. Δεν πειράζει, μικρό το κακό. Μεχρι στιγμης όλα καλα.
-
-
-
-
Ο/H manwlis77 έγραψε:
Ο/H manwlis77 έγραψε:
Ως VIP ηρθε μαιλ να βαλ.ω ένα άλλο recover. Το έβαλα έβαλα και την ρομ bootloop σε recovery . Απελπισια. Συσκευή mi5 κάποια λύση ;
-
Εγω που έχω την η alpha εκδοση, αυτην πως την περνάω τωρα;
-
Σε redmi note 2 prime το χάλι της μπαταρίας συνεχίζεται δυστυχώς, φεύγει σαν νεράκι..
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas Pap έγραψε:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι team!Γνωρίζουμε κάτι για stable στην V8? Με τρώει το χέρι να πάω απο Stable σε Dev για να την δώ
Ευχαριστώ!
Είναι αρκετά νωρίς για stable.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα