[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Μέχρι στιγμής όλα καταπληκτικά . Το μόνο που βρήκα είναι ότι λυπεί το calculator. Έψαξα λίγο να δω μήπως έγινε επίτηδες αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτό το έγραψα εδώ.
-
εχω φάει το κόσμο για το calculator .........
" Γεωπόνος”
-
-
-
Στο Note Pro ξεχάσατε να ενσωματώσετε το κουμπιουτεράκι. Επίσης έχω την εντύπωση ότι τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο και το βράδυ. Επίσης μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορο. Ζεστένεται όμως περισσότερο. Δεν ξέρω εάν φταίει ο καύσωνας, θα το δω...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ποιες εφαρμογές είναι αυτές @bilis1234 ??
Σχεδόν σε όλες
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Ser milo έγραψε:
Ευχαριστω πολύ . Λειτουργει παρά πολύ καλά στο RN3 PRO
τι αποκατάστασης που χρησιμοποιείτε από τον τρόπο? -
στο rn3 pro, έβαλα το cpuz και μου λέει ότι δεν ειναι ρουτ, επίσης τους επεξεργαστές γιατί τιυ δείχνει στα 1.4 ολους;
ΕυχαριστώLenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
Εγω απο το μεσημερι εκανα factory reset με wipe cache & Davilk απενεργοποιησα το supersu κ παει καλα για αυτα που το θελω μπραβο σας κ παλι ευχαριστουμε
-
Τελικά έβαλά αυτή για κουμπιουτεράκι...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.developstudios.casioΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα