[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Καλησπερα και απο μενα με τα χιλια ζορια την περασα και εγω στο Mi Max για καποιο λογο πριν την περασω δεν μου εκανε εκκαθάριση Dalvik Cache + Cache και ετσι αποφασισα να την περασω απο πανω αλλα παλι μου εβγαλε ενα σφαλμα που τελικα εκανα ενα factory reset και μετα ειδα να την εχει περασει.....αλλα για να ειμαι σιγουρος τις κανα πατησα ενα factory reset για να καθαρίσει τι λετε και εσεις? τωρα περιμενω να ανοίξει!!!!
-
-
Ο/H K4rMa έγραψε:
-
-
Redmi2 TD
Καλησπερα
Δεν εκανε recover απο Mi cloud.
Αλλα το χειροτερο ειναι οτι και οι δυο καρτες sim δειχνουν χ και χωρις σημα. Οταν προσπαθεις να καλεσεις σου βγαζει μυνημα οτι εισαι σε λειτουργια πτησεις ενω δεν ειναι. -
Πάντως μετά από 8 ώρες ενεργοποιημένο με συνεχή χρήση 4g και wifi hotspot, η μπαταρία έπεσε από 85% σε 40% και χωρίς να ζεσταθεί καθόλου, παρόλο που έχουμε λιώσει λίγο από τη ζέστη. Μου φαίνεται αρκετα καλή απόδοση, ίσως κάνει δουλειά η καινούρια εξοικονόμηση μπαταρίας που έχει.
Ξέρει κανείς γιατί η γραμμή κατάστασης όταν δεν είσαι συνδεδεμένος ιντερνετ είναι πρασινομπλε, και μόλις συνδέεσαι αλλαζει και γίνεται μωβ; -
Ρε παιδιά κάποιος να μου πει τη να κάνω με το κρασαρησμα??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H georgemermigkis έγραψε:
παιδια σε redmi note 2 prime χρειαζεται factory reset ή περναει πανω στην αλλη???ευχαριστω
Με factory reset αλλά πολλά παιδιά την πέρασαν από πάνω χωρίς προβλήματα
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Στο mi4 πάντως έχω κομπιουτεράκι και λειτουργούν όλα κανονικά!!
Ναι αλλά δεν είναι της Miui 8. Δες της φωτογραφίες του κομπιουτεράκι και θα καταλάβεις.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
@bilis1234 κάνε πάλι Wipe Dalvik/ART Cache & Cache και αν δεν δουλέψει τότε θα πρέπει αναγκαστικά να κάνεις Factory Reset ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα