Ολα ΟΚ μεχρι τωρα ,ευχαριστω για το tip (με Αγγλικα το σεταρισμα) ,για οτι νεοτερο παρουσιαστει θα ειμαστε σε επαφη ,χιλια ευχαριστω παιδια !!
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H manospr έγραψε:
Yπάρχει κάποιο link για το recovery που μου λές?Φορούσα την 6,6,13 Μ8 πριν φλασάρω αυτή.Ποια recovery έχει ?Νομίζω έγραφε 3,0,2 .Aν το διακόψω τώρα τι γίνεται?
Σε περίπτωση που έχεις βάλει το Ελληνικό recovery, το TWRP που χρειάζεσαι είναι ήδη μέσα στην ROM της 6.6.16 που κατέβασες. Κάντο extract και πέρασέ το μέσω fastboot. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H manospr έγραψε:
Yπάρχει κάποιο link για το recovery που μου λές?Φορούσα την 6,6,13 Μ8 πριν φλασάρω αυτή.Ποια recovery έχει ?Νομίζω έγραφε 3,0,2 .Aν το διακόψω τώρα τι γίνεται?
-
Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με το LTE - 3g. Ενώ με την 7 είχα τώρα δεν έχω καθόλου.
-
Ο/H Budda έγραψε:
Ολα ΟΚ μεχρι τωρα ,ευχαριστω για το tip (με Αγγλικα το σεταρισμα) ,για οτι νεοτερο παρουσιαστει θα ειμαστε σε επαφη ,χιλια ευχαριστω παιδια !!
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H manospr έγραψε:
-
Λοιπον, είμαι σε stable 7.3.2 και αποφάσισα να πάω στην καινούρια dev. Άμα κάνω restore το twrp backup ξαναγυριζω στην stable. Πως επαναφερω μόνο τις εφαρμογές; (Επίσης πρέπει να πω ότι έχω χαθεί τελείως με τα micloud, backups, φωτό που ούτε ξέρω γιατί άλλες είναι στο κινητο, άλλες στο cloud..μάλλον γερασα...)
-
Αν είναι backup απο TWRP μπορείς να επαναφέρεις μόνο το /Data αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις τα wipes ..
-
Παρατηρησα με dolphin browser ειχα θεμα στην περιηγηση εμφανιζε μαυρα στιγμιαια σαν να τρεμοπαιζε αλλαξα σε cm κ ειδα διαφορα απλα ενημερωνω μηπως ειναι κ αυτο θεμα η για καλυτερο browser εχετε να μου προτεινετε;
-
-
-
-
Ο/H manospr έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Τότε έχεις το σωστό recovery εκτός... και αν πέρασες το Ελληνικό εσύ μετά... Η εγκατάσταση έπρεπε να είχε τελειώσει. Mπες recovery και κάνε wipe τις cache...Σε περίπτωση που έχεις βάλει το Ελληνικό recovery, το TWRP που χρειάζεσαι είναι ήδη μέσα στην ROM της 6.6.16 που κατέβασες. Κάντο extract και πέρασέ το μέσω fastboot.
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot reboot
EDIT:
Τα αρχεία που έχει μέσα το adb.zip, υπάρχουν ήδη σε ένα υποφάκελο εκεί που εγκαθιστάται το MIUI ROM Flashing Tool αλλά για να μην τα ψάχνεις που είναι, κατέβασε το αρχείο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα