Διαφήμιση

[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • MIUI V8
  • Κατεβαζω την ρομ στην εξωτερική μνήμη,κανω reboot και μπαίνω στο recovery,παταω το wipe και κάνω factory reset και μετά κάνω ινσταλ την ρομ.
    Αυτό την κάνει εγκατάσταση κάνει reboot,δειχνει το σήμα της miui για κανένα λεπτό και ξανακάνει reboot και με βγάζει στο recovery.
  • Ποια έκδοση TWRP εχεις @jinoo ? Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις να πάρεις μέσα από την rom την ενσωματωμένη έκδοση του TWRP να την εγκαταστήσεις και μετά να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom..
  • Καλημέρα,περασα την 6.6.16 σε redmi note 2 prime, ολα τέλεια από χθες

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ποια έκδοση TWRP εχεις @jinoo ? Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις να πάρεις μέσα από την rom την ενσωματωμένη έκδοση του TWRP να την εγκαταστήσεις και μετά να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom..

Κι εμένα στο Mi5 ακριβώς το ίδιο φαινόμενο παρόλο που έχω κατεβάσει την fixed Ρόμ χθες το βράδυ. Την βάζω στη μνήμη, κάνω factory reset, και την εγκαθιστώ... Κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το σήμα της Miui, χωρίς να προχωρήσει απ αυτό το στάδιο ξανακάνει επανεκκίνηση και με βγάζει στο recovery. Όλα αυτά έχοντας φλασαρει μέσω fastboot το recovery της ΡΌΜ. Και πρέπει να έχει πρόβλημα η gtv γιατί επειδή σαν τελευταίο βήμα πριν τα παρατήσω έσβησα μέχρι και το internal storage, κατέβασα την αντίστοιχη xiaomi.eu έκδοση και δούλεψε αμέσως κανονικά...

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H johnkeppas έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ποια έκδοση TWRP εχεις @jinoo ? Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις να πάρεις μέσα από την rom την ενσωματωμένη έκδοση του TWRP να την εγκαταστήσεις και μετά να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom..
    Κι εμένα στο Mi5 ακριβώς το ίδιο φαινόμενο παρόλο που έχω κατεβάσει την fixed Ρόμ χθες το βράδυ. Την βάζω στη μνήμη, κάνω factory reset, και την εγκαθιστώ... Κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το σήμα της Miui, χωρίς να προχωρήσει απ αυτό το στάδιο ξανακάνει επανεκκίνηση και με βγάζει στο recovery. Όλα αυτά έχοντας φλασαρει μέσω fastboot το recovery της ΡΌΜ. Και πρέπει να έχει πρόβλημα η gtv γιατί επειδή σαν τελευταίο βήμα πριν τα παρατήσω έσβησα μέχρι και το internal storage, κατέβασα την αντίστοιχη xiaomi.eu έκδοση και δούλεψε αμέσως κανονικά...

Και σε μένα κάνει ακριβώς το ίδιο στο mi5. Ή rom από Eu εγκαταστάθηκε κανονικά.
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Εχω το 3.0.0r2 twrp.
    Να το κάνω αυτό που λες αλλά δεν ξέρω πως να κάνω εγκατάσταση το twrp.
  • Η έκδοση 3.0.0r2 του twrp είναι προβληματική. Μπορείς να βάλεις την τελευταία από τον @michael ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις την ελληνική rom.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dtsilog έγραψε:

Η έκδοση 3.0.0r2 του twrp είναι προβληματική. Μπορείς να βάλεις την τελευταία από τον @michael ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις την ελληνική rom.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Αλλά όταν έκανα εγκατάσταση την ελληνική Ρόμ μου έγραφε προς το τέλος ότι εγκαθιστούσε και ένα twrp, προφανώς αυτό που είναι ενσωματωμένο στη Ρόμ. Ακόμα και να βάλω αυτό που μου προτείνεις, όταν κάνω την εγκατάσταση δεν θα μου περάσει από πάνω το προβληματικό;

• @johnkeppas αναφερόμουν στο Redmi 3 του @jinoo. Στο Mi5 υπάρχει ένα θέμα, ακόμα και αν βάλεις το σωστό twrp, δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη rom και οδηγεί σε αποτυχία.
  • @johnkeppas στο mi5 τι πρόβλημα έχεις;; Είσαι από θεσσαλονικη βλέπω!!!
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Καλημέρα καλημέρα,
    λοιπόν,
    εκτός των -αναμενόμενων- προβλημάτων που παρουσιάζονται -πχ σε εμένα κρασάρουν μόνιμα τα themes και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν ανοίγει από το ΟΝ διακόπτη, σαν να μπαίνει σε hibernation mode και ανοίγει μετά από 1-2 λεπτά - παρατηρώ:
    Διαφορά προς τα επάνω στην θερμοκρασία κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος στο πίσω πάνω μέρος, αισθητά υψηλότερη από την MIUI 7.
    Λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης
    Μπαταρία ουδεμία άξια λόγου αλλαγή προς το καλύτερο ή το χειρότερο και πάντως όχι τέτοια που να την παρατήρησα ή να κάνει διαφορά.

Γενικά υπάρχουν και λειτουργίες -όπως η αλλαγή διάταξης των διακοπτών- που όποιος σκέφτηκε πως για να φέρεις κάτι πιο πάνω, πρέπει να κατεβάσεις ΟΛΑ τα άλλα κάτω από αυτό, του αξίζει το βραβείο "Χαζή υλοποίηση της ημέρας" (εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος που δεν τον βρήκα -οπότε το βραβείο μου ανήκει και αφήστε το κάτω-, αλλά υποθέτω πως δεν θα πρέπει να διαβάσεις ένα manual σαν του cubase για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου) ή να ξημεροβραδιάζεσαι χαζεύοντας στο youtube, Ινδούς να σου λένε τι καλή είναι η MUI 8 και ορίστε 1259 πράγματα που δεν ξέρατε και είναι καλά κρυμμένα από τον απλό / μέσο χρήστη..

H rom περάστηκε με factory reset.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

@johnkeppas στο mi5 τι πρόβλημα έχεις;; Είσαι από θεσσαλονικη βλέπω!!!

Κατέβασα χθες την fixed rom, πλην όμως μετά την εγκατάσταση κάνει reboot και μου δείχνει το σήμα της Mi για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μετά ξανακάνει μόνο του reboot και με βγάζει recovery. Δοκίμασα και με το ενσωματωμένο twrp, και με το πιο παλιό που είχα απ την 7,και με ένα που κατέβασα από το xiaomi.eu. Απλά δεν μπαίνει η ελληνική ROM, δεν εκκινει με τίποτα το κινητό. Αντίθετα η αντίστοιχη έκδοση miui 8 6.6.16 του xiaomi.eu μπήκε απευθείας χωρίς παρατραγουδα, πράγμα που με οδηγεί στο να πιστεύω ότι κάτι παίζει με την ROM. Ναι από Θεσσαλονίκη είμαι, από πολίχνη... :thumbup: :D